Allegrimu dochádza trpezlivosť s Pogbom, dôvodom je jeho zlá kondícia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Allegrimu dochádza trpezlivosť s Pogbom, dôvodom je jeho zlá kondícia

Pogba sa v Juventuse zatiaľ neukázal v najlepšom svetle.
Pogba sa v Juventuse zatiaľ neukázal v najlepšom svetle.Profimedia
Francúzsky reprezentant Paul Pogba (29) po letnom prestupe z Manchestru United do Juventusu v staronovom pôsobisku veľa vody nenamútil. Kontroverzný hráč podľa správ z Talianska najnovšie testuje trpezlivosť kormidelníka Massimiliana Allegriho (55).

Pogba sa počas letnej prípravy zranil a nestihol sa dať do poriadku ani pred majstrovstvami sveta v Katare. V nedeľu bol povolaný na prvý oficiálny zápas proti Monze, ale potom utrpel ďalšie svalové zranenie. Svojmu tímu tak bude chýbať v pohárovom dueli s rímskym Laziom.

Podľa denníka La Gazzetta dello Sport pôsobil Allegri počas stredajšej tlačovej konferencie dosť podráždene, keď začal o svojom zverencovi hovoriť. Taliansky stratég vyhlásil, že Pogba by mohol dosiahnuť vrchol svojej formy o dva alebo tri mesiace, ale sezóna by sa už dovtedy takmer skončila.

Pogba v auguste nahneval vedenie Juventusu, pretože odmietol podstúpiť operáciu menisku po konzervatívnej liečbe. O mesiac neskôr však musel zmeniť názor, keď videl, že sa rekonvalescencia nevyvíja dobre.

Gazzetta uvádza, že predchádzajúce vedenie, ktoré odstúpilo 28. novembra minulého roka, dokonca zvažovalo odstránenie tímových bonusov z Pogbovej zmluvy, hoci hráč nie je ochotný znovu diskutovať o svojom plate a bonusoch napriek mnohým zraneniam. Francúz zarába v Turíne osem miliónov eur plus dva milióny v príplatkoch a jeho zmluva vyprší v júni 2026.