Ancelotti dôveruje mužstvu a sebavedomo reaguje na remízu s Osasunou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ancelotti dôveruje mužstvu a sebavedomo reaguje na remízu s Osasunou

Realu ukončil šnúru šiestich ligových výhier v rade.
Realu ukončil šnúru šiestich ligových výhier v rade.Profimedia
Carlo Ancelotti (63) verí v schopnosti svojho tímu a z víkendového zaváhania nerobí žiadnu drámu. Taliansky lodivod Madridčanov je presvedčený, že jeho mužstvo sa po domácej remíze 1:1 s Osasunou rýchlo vzchopí.

Víťazný štart Los Blancos do španielskej ligovej súťaže sa skončil v domácom prostredí stánku Estadio Santiago Bernabéu, kde hostia z Pamplony získali cennú remízu. Vinícius Júnior tesne pred prestávkou poslal favorita do vedenia centrovanou loptou, ktorá napokon skončila v sieti. Krátko po zmene strán ale šikovnou hlavičkou vyrovnal Kike García, čím zároveň spečatil konečný rezultát.

Navrátilec do zostavy a kapitán Realu Karim Benzema mal desať minúť pred koncom skvelú príležitosť v podobe pokutového kopu, no loptu napálil iba do brvna. Ancelottiho zverenci aj napriek záverečnému tlaku zo stretnutia nevydolovali viac ako bod.

"Zápasu chýbal intenzívny rytmus. Nebol to dobrý deň, ale zaslúžili sme si vyhrať. Takéto veci sa stávajú. Skončila sa naša veľmi dobrá séria a teraz budeme chcieť začať ďalšiu,“ uviedol jednoznačne šéf madridskej lavičky.

"Keď tento tím nevyhráva, nikdy to nie je šťastné obdobie. Remíza nás necháva smutnými, ale čoskoro zareagujeme," podotkol smerom k najbližšej budúcnosti.

Deľba bodov znamená, že Real Madrid končí víkend poklesom na druhé miesto v tabuľke, na čele ktorej je momentálne zásluhou lepšieho skóre Barcelona. Káder talianskeho trénera sa musí pripraviť na stredajší duel Ligy majstrov proti Šachtaru Doneck. Víťazstvo môže minuloročného šampióna výrazne posunúť k postupu medzi najlepších šestnásť tímov súťaže.