Anderson s Tkachukom spoznali tresty za svoje zákroky

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Anderson s Tkachukom spoznali tresty za svoje zákroky

Inkriminovaný moment. Anderson vráža na mantinel Pietrangela.
Inkriminovaný moment. Anderson vráža na mantinel Pietrangela. Profimedia
Kanadský hokejový útočník Montrealu Canadiens Josh Anderson (28) dostal od NHL dištanc na dva zápasy po tom, čo nebezpečným spôsobom vrazil na mantinel obrancu Vegas Alexa Pietrangela (32).

K incidentu došlo v sobotňajšom stretnutí, v ktorom domáci Montreal prehral s Vegas Golden Knights 4:6, pričom jeden z gólov Canadiens strelil slovenský útočník Juraj Slafkovský.

Pietrangelo v polovici tretej tretiny za stavu 2:5 vyvážal puk z obranného pásma cez stredné, keď ho Anderson zozadu vrazil na znížený mantinel pri striedačke Vegas.

Následne vznikla šarvátka, do ktorej sa zapojilo viacero hráčov oboch tímov vrátane Pietrangela. Anderson dostal trest na 5+10 min. Svojmu tímu bude chýbať v zápasoch na ľade Detroitu a proti Vancouveru.

Útočník hokejistov Floridy Panthers Matthew Tkachuk obdržal dvojzápasový dištanc za pichnutie hokejkou do tváre brankára Los Angeles Jonathana Quicka. Incident sa stal v závere tretej tretiny sobotňajšieho duelu, v ktorom Kings zvíťazili 5:4.

Tkachuk, ktorého rozhodcovia v zápase za tento zákrok nepotrestali, už jedno stretnutie vynechal. Do hry sa vráti v sobotu, keď Panthers čelia proti Edmontonu.