Anderson sa pod výhru Buffala podpísal 53 zákrokmi, Colorado so sladkou odplatou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Anderson sa pod výhru Buffala podpísal 53 zákrokmi, Colorado so sladkou odplatou

Skúsený gólman bolo oporou cennej výhry.
Skúsený gólman bolo oporou cennej výhry.Profimedia
Zámorská profiliga si pre svojich fanúšikov pripravila poltucet súbojov. V drese Sabres sa parádnym výkonom blysol brankár Craig Anderson (41) a doplnili ho aj Thompson (25) so Skinnerom (30). Hokejisti Colorada sa revanšovali Winnipegu za predchádzajúci duel.

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators 4:0

Florida Panthers - Buffalo Sabres 1:3

Floridský ľad hostil meranie síl celkov z vyrovnaného stredu tabuľky Východnej konferencie. Veľmi dôležité body napokon smerovali do Buffala, ktoré sa opäť mohlo spoľahnúť na svoju oporu v podobe Tagea Thompsona.

Americký útočník sa asistenciou podieľal na každom presnom zásahu hostí. Značne mu však sekundoval dvojgólový Jeff Skinner. Leví podiel na víťazstve má gólman Craig Anderson, zo svojho umenia predviedol až 53 zákrokov. Sabres sa tak posunuli na ôsmu priečku východu a v Atlantickej divízii im patrí štvrté postupové miesto.

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens 2:5

New York Islanders - Los Angeles Kings 2:3

Posledný súboj oboch kádrov sa odohral takmer na deň presne pred rokom, z výhry sa vtedy tešili Kings. Nedávne stretnutie malo rovnakého víťaza, a ten v aktuálnej sezóne načal už tretiu stovku strelených gólov. Hostia si uchmatli cenný úspech, ktorý im na druhom mieste západu dáva dvojbodový náskok pred trápiacim sa Dallasom. Domáci sa v opačnej konferencii nachádzajú na pozícii číslo sedem.

Toronto Maple Leafs - MInnesota Wild 2:1 pp

Winnipeg Jets - Colorado Avalanche 1:5

Colorado si do Winnipegu prišlo natiahnuť víťaznú sériu na štyri duely v rade. Postarala sa o to hlavne produktívna trojica Compher, MacKinnon, Rantanen - každý menovaný zaznamenal bilanciu jedného presného zásahu a jednej asistencie. Avalanche tak svojmu súperovi takmer do bodky odplatili rezultát ostatného novembrového stretu, v ktorom Jets zvíťazili 5:0