Antetokounmpo hviezdil pri výhre Bucks, Memphis upadol do výsledkovej krízy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Antetokounmpo hviezdil pri výhre Bucks, Memphis upadol do výsledkovej krízy

Grécky basketbalista opäť čaroval.
Grécky basketbalista opäť čaroval. Profimedia
Pätica duelov NBA v sebe ukryla skvelé individuálne predstavenie opory Milwaukee. Grizzlies znova prehrali a zažívajú neúspešné obdobie. Stephen Curry (34) si do rúk vzal režisérsku taktovku domáceho zápasu.

Indiana Pacers - Milawaukee Bucks 131:141

Na druhý vzájomný stret v novom roku nastúpili celky Pacers a Bucks. Giannis Antetokounmpo sa po zranení kolena zahrial do ideálnej prevádzkovej teploty a domácim nastrieľal 41 bodov, ku ktorým pridal aj tucet doskokov a šesť asistencií. Pre Gréka to bol deviaty duel sezóny s viac ako štyrmi desiatkami bodov. Hostia zaznamenali tretí víťazný zápis v rade, vo Východnej konferencii zotrvali na pozícii číslo tri.

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 111:100

Grizzlies pricestovali na palubovku Minnesoty, kde prehĺbili svoju výsledkovú krízu. Po úchvatnej sérii víťazstiev zaknihovali už piaty neúspešný duel po sebe. Ja Morant si síce na svoje konto pripísal triple-double, no jeho káder opäť prehral. Memphis aj napriek tomu stále ostáva na druhom mieste západu. Timberwolves si polepšili a pokračujú vo svojom boji o prienik medzi najlepšiu šesticu.

Miami Heat - Orlando Magic 110:105

Golden State Warriors - Toronto Raptors 129:117

O miesto medzi hornou šestkou bojujú aj Warriors, ktorým sa podarilo zdolať tím z Toronta. Zaslúžil sa o to najmä hviezdny Stephen Curry, keď k svojmu menu nasmeroval 35 bodov, sedem doskokov a 11 asistencií. Golden State tak vyhralo nad svojím protivníkom aj po druhý raz v aktuálnom ročníku.

Oklahoma City Thunder - Cleveland Cavaliers 112:100