Austrália si zahrá finále Davis Cupu, Šramková ukončila duel predčasne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Austrália si zahrá finále Davis Cupu, Šramková ukončila duel predčasne

Šramková opustila turnaj vo Valencii po skrečovaní.
Šramková opustila turnaj vo Valencii po skrečovaní.Profimedia
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 24. novembra?

20:00 - Austrálski tenisti sú prví finalisti Davisovho pohára. O svojom postupe rozhodli už po dvojhrách piatkového semifinále s Fínskom na finálovom turnaji v španielskej Malage. Prvý bod získal Alexei Popyrin po výhre nad Ottom Virtanenom 7:6 (5), 6:2 a rozhodujúci pridal Alex de Minaur, ktorý zdolal v súboji tímových jednotiek Emila Ruusuvuoriho 6:4 a 6:3.

11:50 - Iba 44 minút trvalo štvrťfinále medzi Šramkovou a Cristianovou na antukovom turnaji ITF v španielskej Valencii. Slovenka prehrala prvý set 1:6, za stavu 0:3 v sete druhom duel skrečovala.

07:00 - Novak Djokovič uviedol, že po štvrtkovom víťazstve Srbska nad Veľkou Britániou vo štvrťfinále Davisovho pohára konfrontoval britských fanúšikov pre ich "neúctu". Čítajte viac.

06:30 - Rebecca Šramková sa na turnaji kategórie ITF v španielskej Valencii pobije o postup do semifinále. Šiesta nasadená Slovenka nastúpi na antuke proti tretej hráčke Pavúka Jaqueline Cristianovej z Rumunska. Vo vzájomnej bilancii je na tom lepšie Šramková (h2h 2:0), ktorá vyhrala aj spoločný duel v septembri tohto roka zhodne na antuke 6:2, 7:5.

06:20 - Finálový turnaj Davisovho pohára pokračuje v piatok prvým semifinále. V ňom sa proti sebe od 16:00 postavia hráči Fínska a Austrálie.