Atlanta dokázala pokoriť Boston, triple-double Jokiča a tri mečbaly pre Denver

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Atlanta dokázala pokoriť Boston, triple-double Jokiča a tri mečbaly pre Denver

Young potiahol svoj tím k zníženiu stavu v sérii
Young potiahol svoj tím k zníženiu stavu v sériiProfimedia
Väčšina sérií vyraďovacích súbojov NBA sa zdramatizovala a ďalším zápasom priniesla zápletku. Výnimkou sa po vzore Philadelphie stalo mužstvo Denveru, ktoré má v rukách tri postupové mečbaly.

Atlanta Hawks - Boston Celtics 130:122 / stav série: 1:2

Dvakrát po sebe rozhodol rozdiel 13 bodov o neúspechu Atlanty, ktorá bola hostiteľom tretieho zápasu série s Bostonom. Po prehre v úvodnej štvrtine si domáci vypracovali rozhodujúci náskok v tej nasledujúcej, vyhrali ju pomerom 41:30. Zvyšné dve periódy stretnutia boli viac ako vyrovnané.

K prvému bodu Hawks pomohol 32 bodmi, šiestimi doskokmi a deviatimi asistenciami Trae Young. V drese Celtics sa slušným 29-bodovým vystúpením s 10 asistenciami prezentoval Jayson Tatum.

New York Knicks - Cleveland Cavaliers 99:79 / stav série: 2:1

V úvodných dvoch vystúpeniach sa každý z celkov dostal cez 100-bodovú hranicu iba raz. V treťom pokračovaní vzájomných bitiek o postup sa to nepodarilo ani jednému z tímov. Na pomery zámorskej profiligy veľmi skromný súboj znamenal, že z víťazstva v Madison Square Garden sa mohli tešiť domáci diváci, ktorých obľúbenci sa ujali vedenia v sérii.

Štatistiky duelu v New Yorku
Štatistiky duelu v New YorkuFlashscore

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 111:120 / stav série: 0:3

Z predchádzajúcich ôsmich štvrtín ovládla Minnesota len jedinú, zmeniť to chcela na domácej palubovke, ale nevyšlo to. Dominantný káder Denveru jej z pohľadu výsledkov jednotlivých periód povolil iba dve remízy.

Vo farbách Timberwolves sa síce Anthony Edwards blysol 36-bodovým predstavením, no radovať sa z toho nemohol. Na opačnej strane barikády si ďalšie kariérne triple-double pripísal Nikola Jokič s 20 bodmi, 11 doskokmi a 12 asistenciami. Nuggets sú tak krok od postupu.