Double-double Jokiča na postup nestačilo, mečbaly pre Celtics a Knicks

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Double-double Jokiča na postup nestačilo, mečbaly pre Celtics a Knicks
Karl-Anthony Towns zvalcovaný Nikolom Jokičom, ktorý sa previnil faulom.
Karl-Anthony Towns zvalcovaný Nikolom Jokičom, ktorý sa previnil faulom. Profimedia
Štyri stretnutia priniesla basketbalová NBA v noci z nedele na pondelok. Favorit z Denveru šancu na ukončenie série nevyužil, na druhý postupujúci tím z prvého kola play-off po Philadelphii preto naďalej čakáme.

New York Knicks - Cleveland Cavaliers 102:93

/stav série: 3:1/

Dvojica Jalen Brunson a R.J. Barrett potiahla Knicks 29 a 26 bodmi za tretím triumfom v sérii a tým pádom aj vybojovaniu dvoch mečbalov proti Clevelandu

Atlanta Hawks - Boston Celtics 121:129

/stav série: 1:3/

Double-double Traea Younga (35 bodov a 15 asistencií) bolo pre Atlantu v súboji s Bostonom málo. Outsider bol v síce v druhom polčase lepší o 14 bodov, ale v piatom súboji na pôde Celtics bude bojovať o predĺženie si sezóny. Za hostí si zhodne po 31 bodov pripísali Jaylen Brown a Jayson Tatum.

Golden State Warriors - Sacramento Kings 126:125

/stav série: 2:2/

Sacramento zmazalo desaťbodové manko z úvodu štvrtej štvrtiny a dokonca viedlo o bod, ale nakoniec si tretiu výhru v sérii proti Golden State nevybojovalo. Navnivoč vyšlo 38 bodov De'Aaron Foxa. Na domácej strane sa blysol 32 bodmi Stephen Curry.

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 114:108 pp

/stav série: 1:3/

Basketbalisti Denveru nevyužili prvú príležitosť na spečatenie postupu. Vo štvrtom dueli 1. kola vyraďovacej fázy prehrali na palubovke Minnesoty Timberwolves 108:114 po predĺžení a ich súper znížil stav série na 1:3. Nuggets nepomohol ani výborný individuálny výkon Nikolu Jokiča, srbský pivot zaznamenal 43 bodov a 11 doskokov.