LeBron späť v zostave Lakers, totálna dominancia Bostonu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
LeBron späť v zostave Lakers, totálna dominancia Bostonu
LeBron James (vpravo) k triumfu Lakers nepomohol.
LeBron James (vpravo) k triumfu Lakers nepomohol. Profimedia
Prelom týždňa ponúkol v basketbalovej NBA deväť meraní síl. Hlavnou témou bol návrat historicky najlepšieho strelca súťaže na palubovky.

Los Angeles Lakers - Chicago Bulls 108:118

Američan LeBron James sa vrátil po mesačnej absencii do kádra Los Angeles Lakers. V základnej zostave nebol len druhýkrát vo svojej 20-ročnej kariére v NBA, napriek tomu nastrieľal 19 bodov v zápase proti Chicagu. Jeho tím podľahol "býkom" 108:118. James uviedol, že mu lekári odporučili na konci sezóny operáciu natrhnutej šľachy na pravej nohe.

Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies 119:123

Memphis zaznamenal šiesty triumf po sebe, Ja Morant zaknihoval pri svojom návrate do základnej zostavy 27 bodov. Grizzlies zdolali Atlantu a držia si druhú pozíciu v Západnej konferencii, Hawks patrí na Východe deviata priečka.

Boston Celtics - San Antonio Spurs 137:93

Jaylen Brown si zapísal 41 bodov, 13 doskokov a priviedol Boston Celtics k víťazstvu nad San Antoniom Spurs. Domáci nastúpili bez najlepšieho strelca Jaysona Tatuma, ktorý pre zranenie nemohol nastúpiť.

"Keď dostanete príležitosť byť hráčom, o ktorého sa všetci trochu opierajú, je to privilégium a česť. Neberiem tieto momenty ako samozrejmosť," povedal Brown podľa agentúry AP.

Charlotte Hornets - Dallas Mavericks 110:104

Cleveland Cavaliers - Houston Rockets 108:91

Orlando Magic - Brooklyn Nets 119:106

Toronto Raptors - Washington Wizards 114:104

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 112:118

Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 96:99