New Orleans má priamy postup do play-off vo vlastných rukách, Detroit so 67. prehrou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
New Orleans má priamy postup do play-off vo vlastných rukách, Detroit so 67. prehrou
New Orleans potiahol 31 bodmi Zion Williamson.
New Orleans potiahol 31 bodmi Zion Williamson.AFP
New Orleans zvíťazil v NBA na palubovke Sacramenta 135:123 a zvýšil svoje nádeje na zabezpečenie si automatického postupu do play-off.

Sacramento - New Orleans 123:135

V kľúčovom súboji Západnej konferencie si Pelicans zabezpečili šieste miesto a ak zvíťazia v posledných dvoch zápasoch základnej časti, vyhnú sa play-in turnaju. V piatok nastúpia vonku proti Golden State a v nedeľu hostia doma Los Angeles Lakers.

Dvojica CJ McCollum a Zion Williamson viedli víťazov zhodne s 31 bodmi, na domácej strane bol najlepším strelcom De Aaron Fox s 33 bodmi.

Portland - Golden State 92:100

Portland doma nestačil na Golden State 92:100. Stephen Curry zaznamenal v drese Warriors 22 bodov, Jonathan Kuminga pridal 19. Golden State si už vybojoval miesto v play-in, ale môže si ešte vylepšiť svoje umiestnenie v play-off.

"Vedeli sme, že budú hrať tvrdo a s množstvom energie. Z väčšej časti to fungovalo, ale my sme boli naozaj disciplinovaní, mali sme skvelú obranu," citovala Curryho agentúra AP.

Detroit - Chicago 105:127

Basketbalisti Detroitu utrpeli už 67. prehru v tejto sezóne, keď doma prehrali s Chicagom. V drese hostí sa blysol DeMar DeRozan, zaknihoval 39 bodov. Nikola Vučevič pridal 27 bodov a 11 doskokov.

Ďalšie výsledky:

Boston - New York 109:118

Utah - Houston 124:121