Ďalší skvelý výkon, Krejčí si vylepšil osobné maximum v NBA. Denver potiahol 41-bodový Jokič

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ďalší skvelý výkon, Krejčí si vylepšil osobné maximum v NBA. Denver potiahol 41-bodový Jokič
Krejčímu sa bodovo darilo.
Krejčímu sa bodovo darilo. Profimedia
Vít Krejčí (23) odohral po individuálnej stránke najlepšie stretnutie v NBA. Český hráč síce s Atlantou tesne nestačil na Charlotte, ale opäť si vylepšil svoje bodové maximum v slávnej súťaži. Odhodlal sa k 14 streleckým pokusom, z ktorých osem skončilo úspešne.

Atlanta - Charlotte 114:115

Reprezentant Česka bol spolu so Srbom Bogdanom Bogdanovičom najlepším strelcom domácich. K 19 bodom, ktoré zaznamenal za 33 odohraných minút, pridal aj štyri doskoky a dve asistencie. Radosť mu však pokazil Miles Bridges, ktorý 3,8 sekundy pred koncom strelil kôš a otočil skóre v prospech Charlotte.

Prvýkrát od 24. februára po zranení ruky nastúpil do zápasu líder Atlanty Trae Young, ani jeho 14 bodov a 11 asistencií ale domácich nezachránilo. Hviezda Hawks odohrala iba niečo cez 20 minút. Realizačný tím sa totiž v predstihu dohodol s tímovými lekármi na maximálnej záťaži 21 minút, ktorú rozdelí do troch štvrtín. "Cítim sa dobre, ruka je v poriadku," povedal po zápase Young, ktorý premenil všetkých päť striel z poľa.

Okrem Bridgesa, ktorý zaznamenal 19 bodov, sa víťazi súboja spoliehali na Brandona Millera s 27 bodmi. Hornets už nemôžu postúpiť do play-off, zatiaľ čo Hawks sú na východe na 10. priečke a zahrajú si minimálne predkolo vyraďovačky.

Ďalšie zápasy

Basketbalisti Denveru zvíťazili nad Minnesotou 116:107. Nuggets sa vďaka tomu dostali práve pred Timberwolves na prvé miesto Západnej konferencie. Na triumfe domácich sa 41 bodmi podieľal hviezdny Nikola Jokič

Dallas uspel na palubovke Miami 111:92 aj vďaka 29 bodom Luku Dončiča. Slovinec zaznamenal aj deväť doskokov a deväť asistencií. Jeho spoluhráč Kyrie Irving dosiahol 25 bodov. Mavericks sa tak v prvom kole play-off stretnú s Los Angeles Clippers.