Štvrtá výhra v rade pre Minnesotu, strelcom noci Brunson

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štvrtá výhra v rade pre Minnesotu, strelcom noci Brunson

Brunson priviedol Knicks k víťazstvu nad Washingtonom.
Brunson priviedol Knicks k víťazstvu nad Washingtonom.Profimedia
Minnesota vyhrala v NBA doma nad Memphisom 118:103 a naďalej dominuje Západnej konferencii pred Oklahomou City. Najlepším strelcom večera bol Jalen Brunson (27), ktorý zaznamenal 41 bodov a priviedol New York k víťazstvu 113:109 nad Washingtonom.

Minnesota - Memphis 118:103

Minnesota mala problémy proti Memphisu, ktorý trápia zranenia, pričom prehrávala už o 13 bodov. V poslednej štvrtine však dominovala a vyhrala ju o 20 bodov. Víťazstvo spečatil Anthony Edwards 10 bodmi v posledných tri a pol minútach.

Celkovo nazbieral 28 bodov. Náhradník Naz Reid prispel 20 bodmi, Rudy Gobert 17 bodmi, 10 doskokmi a šiestimi blokmi. Grizzlies nepomohlo ani 36 bodov Jarena Jacksona.

New York - Washington 113:109

Washington sa v tejto sezóne trápi, ale New Yorku vzdoroval až do konca. Knicks podržal Brunson, ktorý v poslednej štvrtine zabezpečil rozhodujúci náskok, keď v jednej pasáži strelil 18 z 21 bodov svojho tímu.

"Naozaj sa ťažko bráni, je veľmi zručný, až nás to frustrovalo," priznal tréner Washingtonu Wes Unseld. "Presne to robia veľkí hráči: dokážu obranu frustrovať a naštvať. Môžete robiť čokoľvek, ale jednoducho ich nedokážete zastaviť," dodal Brunsonov spoluhráč Donte DiVincenzo.

Jordan Poole zaznamenal za Washington 24 bodov a tím potiahol i Marvin Bagley, ktorý pri prvom štarte po prestupe z Detroitu zaknihoval 20 bodov a 11 doskokov.

Sacramento - Indiana 121:126

Cenné víťazstvo si pripísala Indiana, ktorá bez hlavného rozohrávača Tyresa Haliburtona a stále bez novej hviezdnej posily z Toronta Pascala Siakama uspela na palubovke Sacramenta. Pacers predviedli tímový výkon, v ktorom sa s 25 bodmi presadili Bennedict Mathurin a T.J. McConnell s 20 bodmi a 10 asistenciami.

Sacramentu nepomohlo ani to, že štyria hráči mali viac ako 20 bodov. Najvýraznejší bol Kevin Huertel s 31 bodmi vrátane siedmich trojok.

Ďalšie výsledky:

Toronto - Chicago 110:116

Utah - Oklahoma City 129:134