Bedard po návrate z MSJ rozhodol zápas WHL štyrmi gólmi a dvomi asistenciami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bedard po návrate z MSJ rozhodol zápas WHL štyrmi gólmi a dvomi asistenciami

Bedard neprestáva potvrdzovať, že je najlepší mladý hráč súčasnosti.
Bedard neprestáva potvrdzovať, že je najlepší mladý hráč súčasnosti. Profimedia
Kanadský útočník Connor Bedard (17) pokračuje vo svojej fantastickej forme, ktorú potvrdil aj po návrate do juniorskej súťaže WHL.

V prvom stretnutí po majstrovstvách sveta juniorov zariadil výhru pre svoju Reginu Pats. Proti Calgary Hitman strelil pri víťazstve 6:2 štyri góly a na zvyšné dva asistoval. Dvakrát sa presadil v oslabení, raz počas presilovky.

Momentálne má v lige na konte už rovných 70 bodov za 29 duelov. Strelil 31 gólov a pridal 39 asistencií. Ak bude pokračovať v nastolenom trende, tak základnú časť dokončí so 138 bodmi.

Rekord WHL drží Rob Brown s 212 bodmi zo sezóny 1986/1987. Ten síce Connor Bedard neprekoná, ale aj tak sú jeho čísla neskutočné. Nik nepochybuje o tom, že tento rok sa stane jednotkou draftu do NHL.

Po nedávno skončených majstrovstvách sveta juniorov bol vyhlásený za najužitočnejšieho hráča turnaja, takisto bol najproduktívnejším mužom. Na deväť gólov a štrnásť asistencií potreboval iba sedem zápasov. Rozhodol napríklad štvrťfinále proti Slovensku a nakoniec sa tešil zo zlata.