Blížia sa trénerské rošády? Xabi Alonso mieri do Leverkusenu, Beníteza chce Nottingham

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Blížia sa trénerské rošády? Xabi Alonso mieri do Leverkusenu, Beníteza chce Nottingham

Xabi Alonso je horúcim kandidátom na lavičku Leverkusenu.
Xabi Alonso je horúcim kandidátom na lavičku Leverkusenu.Profimedia
Najbližšie dni môžu priniesť niekoľko zaujímavých trénerských zmien. Zdá sa, že veľa napovie už nachádzajúci víkend, keď sú na programe zápasy vo všetkých ligových súťažiach.

Anglický Nottingham Forrest sa v Premier League trápi, na jej dne má štyri body. Napriek tomu, že do mužstva prišlo až 23 nových hráčov, tréner Steve Cooper z nich zatiaľ nedostal to najlepšie a jeho dni môžu byť spočítané už po stretnutí s Aston Villou.

V pondelok nováčik prehral 0:4 proti Leicestru a vedenie zastavilo dohodnuté rokovania o novom kontrakte.

Ďalšie správy z Britských ostrovov hovoria o tom, že novým šéfom lavičky by mal byť Rafael Benítez. Známy Španiel v klube z Nottinghamu pôsobí ako poradca. V minulosti viedol Liverpool či Real Madrid.

Vo Wolverhamptone skončil pár dní dozadu Bruno Lage a klub hľadá nástupcu. Jednou z možností je Julen Lopetegui, ktorému nevychádza začiatok sezóny so Sevillou, Španielske médiá dokonca presvedčivo tvrdia, že ho čochvíľa nahradí Jorge Sampaoli.

Ten by sa vrátil do známeho prostredia, nakoľko v Andalúzii už pôsobil. Zároveň by odmietol ponuku Sampdorie. Janovský klub ho takisto láka ako náhradu za už odvolaného Marca Giampaola.

Z ťažkej pozície si pomohol Simone Inzaghi, s Interom porazil Barcelonu. Skrz triumf musí pokračovať v dobrých výsledkoch, inak sa na štadión Giuseppeho Meazzu núka napríklad Dejan Stanković.

Pod tlakom je Gerardo Seoane, kormidelník Bayeru Leverkusen. Nemecký celok prehráva v Bundeslige a v utorok nestačil ani na FC Porto v Lige majstrov. Pomôcť by mal bývalý vynikajúci záložník Xabi Alonso, naposledy kouč rezervného tímu Realu Sociedad.