McGregor sa do klietky vráti v júni, na UFC 303 sa stretne s Chandlerom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
McGregor sa do klietky vráti v júni, na UFC 303 sa stretne s Chandlerom
Conor McGregor nebojoval od júla 2021.
Conor McGregor nebojoval od júla 2021.AFP
Conor McGregor (35) sa 29. júna vráti do klietky proti Michaelovi Chandlerovi (37). Bude to tri roky po tom, čo si počas zápasu s Dustinom Poirierom (35) zlomil ľavú nohu. Informáciu priniesol Dana White, prezident organizácie Ultimate Fighting Championship (UFC).

White po sobotňajšom podujatí UFC 300 novinárom povedal, že súboj v poloťažkej váhe bude hlavným podujatím UFC 303 v Las Vegas. McGregor (22-6) nebojoval od júla 2021, keď počas prehratého zápasu s Poirierom utrpel zlomeninu holennej kosti. Nepríjemné zranenie poslalo bývalého šampióna UFC v perovej a ľahkej váhe na operáciu.

Zhodou okolností bývalý šampión Bellatoru v ľahkej váhe Chandler (23-8) tiež prehral s Američanom Poirierom vo svojom poslednom dueli v novembri 2022.

Zápas propaguje UFC už viac ako rok, pričom McGregor a Chandler vlani trénovali súperiace tímy v reality šou "The Ultimate Fighter" založenej na MMA.

McGregor oznámil rovnaký dátum a súpera pre svoj ďalší duel vo videu zverejnenom na sociálnej sieti X v decembri minulého roka a nazval ho "najväčším návratom všetkých čias".