Tyson chce uzavrieť kruh. Železný Mike sa v júli postaví do ringu proti Jakeovi Paulovi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tyson chce uzavrieť kruh. Železný Mike sa v júli postaví do ringu proti Jakeovi Paulovi
Mike Tyson má bilanciu 50-6 a 44 knokautov.
Mike Tyson má bilanciu 50-6 a 44 knokautov.Reuters
Bývalý šampión v ťažkej váhe Mike Tyson (57) sa stretne s youtuberom Jakeom Paulom (27) v zápase, ktorý bude streamovať Netflix 20. júla na štadióne AT&T v texaskom Arlingtone, domovskom stánku tímu NFL Dallas Cowboys, uviedli vo štvrtok promotéri.

Tyson, ktorý je považovaný za jedného z najlepších boxerov v ťažkej váhe všetkých čias, povedal, že by bolo zábavné postaviť sa Paulovi, ktorý má 27 rokov a bilanciu 9-1 so šiestimi knokautmi. Železný Mike disponuje bilanciou 50-6 a 44 knokautmi. Keď sa predstaví v aréne s kapacitou 80 000 miest, bude mať 58 rokov.

"Veľmi sa teším na to, že sa postavím do ringu proti Jakeovi Paulovi," uviedol Tyson vo svojom vyhlásení. "Za tie roky ako boxer výrazne vyrástol, takže bude veľmi zábavné sledovať, čo dokáže vôľa a ambície 'dieťaťa' so skúsenosťami a schopnosťami najlepšieho všetkých čias."

"Je to okamih uzavretia kruhu, ktorý bude viac než vzrušujúce sledovať, pretože som ho otvoril v rámci môjho zápasu s Royom Jonesom a teraz ho plánujem opäť zavrieť."

Paul bol v roku 2020 na hlavnej karte, keď Tyson a Jones boxovali v exhibičnom zápase, ktorý sa skončil remízou. "Je šialené, keď si pomyslím, že v mojom druhom profesionálnom zápase som sa stal virálnym, pretože som knokautoval Natea Robinsona na súboji Mikea Tysona," zdôraznil Paul.

Jake Paul má bilanciu 9-1.
Jake Paul má bilanciu 9-1.Reuters

"Teraz, o necelé štyri roky neskôr, sa sám postavím Tysonovi, aby som zistil, či mám na to, aby som porazil jednu z najväčších ikon boxu," uzavrel Jake Paul.