DAC naložil viedenskému Rapidu štyri zásahy, Trnava s prvým víťazstvom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

DAC naložil viedenskému Rapidu štyri zásahy, Trnava s prvým víťazstvom

Aktualizované
Zsolt Kalmár sa presadil za Dunajskú Stredu v súboji proti Fehérváru.
Zsolt Kalmár sa presadil za Dunajskú Stredu v súboji proti Fehérváru.DAC 1904
Príprava fortunaligových tímov pokračuje aj v utorok. Na pláne sú štyri stretnutia, slovenské kluby preveria súperi z Rakúska, Poľska i Rumunska.

Dunajská Streda - Rapid Viedeň 4:2

DAC je strelecky pri chuti. Po tom, čo slovenský vicemajster naložil cez víkend päť gólov maďarskému Fehérváru, si to v utorok odniesol viedenský Rapid. Nikola Krstovič dal sám dva góly v prvom dejstve, po zmene strán na víťazný prihrával. Dunajská Streda bola bez pochýb lepším tímom stretnutia.

Ružomberok - Pohronie 2:1

Ružomberok ako jediný zo štvorice slovenských celkov v utorok nehral proti zahraničnému súperovi. Druholigové Pohronie zdolal 2:1, hostia v závere bojovali aj o cennú remízu.

Trnava - Wisla Plock 2:1

Spartakovci sa po návrate zo sústredenia v Slovinsku predstavili svojim fanúšikom v neďalekom Červeníku. Na tamojšom trávniku si merali sily s čerstvým poľským druholigistom. Po úvodnom dejstve vyhrávali gólom Oforiho, no po zmene strán hostia zužitkovali ponúknutú penaltu. O prvom víťazstve v letnej príprave Trnavy rozhodol dve minúty pred koncom Ikugar.

Universitatea Kluž - Žilina 1:1

Žilinčania odohrali svoj tretí prípravný duel. Po Považskej Bystrici a českom Zlíne vyzvali rumunský celok Kluž. Obe mužstvá sa rozišli zmierlivo, keď sa presadili po zmene strán krátko po sebe. Skóre otvoril Bille, ale už o desať minút na to vyrovnal a rezultát uzavrel Hofman.