Dôležité góly Regendu a Chromiaka viedli k výhram ich tímov v AHL

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dôležité góly Regendu a Chromiaka viedli k výhram ich tímov v AHL

Regenda zaznamenal osemnásty kanadský bod v AHL.
Regenda zaznamenal osemnásty kanadský bod v AHL.Profimedia
Zlomové presné zásahy si na svoje kontá zapísali slovenskí útočníci v AHL. Martin Chromiak aj Pavol Regenda zaznamenali vyrovnávajúce góly, ktoré napokon viedli k úspechom ich kádrov.

Bakersfield Condors - Ontario Reign 2:3 sn

Po cennej výhre nad tabuľkovým susedom z Tucsonu nastúpilo Ontario proti o dve pozície nižšie sa nachádzajúcemu Bakersfieldu. Na začiatku roka si hostia s týmto protivníkom poradili pomerom 3:2, rovnako to bolo aj tentoraz, lenže na to potrebovali až samostatné nájazdy.

K tejto lotérii zručností sa dopracovali vďaka presnému zásahu Martina Chromiaka. Slovenský útočník svojou šikovnou ranou z otočky počas záverečného dejstva vyrovnal na 2:2, bol to preňho deviaty gólový zápis sezóny. Jeho káder tak potvrdil piate miesto Pacifickej divízie.

San Diego Gulls - Coachella Valley Firebirds 2:1 pp

Z ostatných jedenástich duelov smerovalo na konto San Diega len jediné víťazstvo. Po tejto nelichotivej výsledkovej forme ich čakal celok, ktorý bojuje o čelo tabuľky a ktorému v aktuálnom ročníku podľahli vo všetkých piatich stretnutiach.

Gólové radosti priniesol iba úvod tretej periódy, v jej tretej minúte otvorili skóre hostia, no o chvíľu neskôr kontroval vyrovnávajúcim zásahom Pavol Regenda,ktorý si tak pripísal desiaty gól v sezóne. Meranie síl smerovalo do predĺženia, v ňom už po 34 sekundách rozhodol domáci Rocco Grimaldi. Pre Gulls to bola iva trinásta výhra, Coachella ostáva na druhej priečke, bod za lídrom z Calgary.