Štyri slovenské body v AHL, Regenda naštartoval obrat

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štyri slovenské body v AHL, Regenda naštartoval obrat

Regenda sa stal treťou hviezdou duelu.
Regenda sa stal treťou hviezdou duelu.San Diego Gulls
Nočná porcia zápasov zo stredy na štvrtok priniesla v zámorskej AHL desať duelov, v ktorých hralo päť Slovákov.

San Diego Gulls - San Jose Barracuda 5:2

Najviac zaujal Pavol Regenda, keď dal gól a na jeden prihral. Bronzový olympionik naštartoval obrat San Diega proti San Jose. Gulls prehrávali už 0:2, ale bol to Regenda, ktorý v druhej tretine odklial bránku súpera.

Štyridsať sekúnd pred koncom duelu asistoval na gól Roccovi Grimaldimu do prázdnej bránky počas oslabenia. Za bilanciu 1+1 si bývalý hráč Michaloviec zaslúžil štatút tretej hviezdy stretnutia. Doposiaľ nazbieral v 17 súbojoch AHL 13 bodov za sedem zásahov a šesť prihrávok.

Utica Comets - Cleveland Monsters 3:2

Súboj slovenských obrancov mohli diváci vidieť v Utice, kde sa proti sebe postavili domáci Šimon Nemec a hosťujúci Samuel Kňažko. Prvý menovaný si pripísal sekundárnu asistenciu (trinásty bod a desiata asistencia v ročníku) na rozhodujúci zásah. 

Henderson Silver Knights - Ontario Reign 3:6

Bod za prihrávku zaknihoval aj Martin Chromiak. Ďalší zo zadákov spod Tatier pôsobiacich v AHL sa rovnako tešil z triumfu svojho tímu, keď Ontario vonku zdolalo Henderson 6:3.

Tucson Roadrunners - Milwaukee Admirals 3:6

Prázdno z pohľadu individuálnych štatistík i smútok z prehry bude chcieť rýchlo hodiť za hlavu forvard Miloš Kelemen. Jeho Tucson sa síce nadýchol ku comebacku za stavu 1:4, ale na viac ako kontaktnú trefu na 3:4 sa nezmohol.