Duda pri dôležitej výhre Verony so Salernitanou, Škriniar s remízou, uzdravil sa Gyömbér

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Duda pri dôležitej výhre Verony so Salernitanou, Škriniar s remízou, uzdravil sa Gyömbér

Aktualizované
Po príchode z Bundesligy Duda v Serii A ešte neprehral. Dvakrát remizoval a proti Salernitane si pripísal premiérovú výhru.
Po príchode z Bundesligy Duda v Serii A ešte neprehral. Dvakrát remizoval a proti Salernitane si pripísal premiérovú výhru.Profimedia
Futbalisti Hellasu Verona bodovali v talianskej Serii A už vo štvrtom zápase za sebou. V pondelkovom dueli 22. kola zdolali doma Salernitanu. Naďalej však figurujú v pásme zostupu na 18. mieste. V akcii bol tiež Inter, ktorý na pôde Sampdorie uhral bezgólovú remízu.

Hellas Verona – US Salernitana 1:0 (1:0)

Gól: 31. Ngonge

Spezia pred nimi má už iba dvojbodový náskok. Domáci rozhodli o svojom triumfe ešte v prvom dejstve, keď sa krátko po polhodine hry presadil Ngonge. Pre 22-ročného Belgičana to bol druhý presný zásah v aktuálnom ročníku. Slovenský stredopoliar Ondrej Duda sa predstavil v základnej zostave Hellasu a hral 86 minút. Jeho krajan Norbert Gyömbér nastúpil za hostí v 83. minúte. 

Sampdoria Janov - Inter Miláno 0:0 (0:0)

Slovenský stopér Milan Škriniar odohral plnú minutáž. Spolu s defenzívnymi spoluhráčmi si udržali štvrté čisté konto z ostatných piatich vystúpení naprieč všetkými súťažami. Inter mal na trávniku prevahu nielen s loptou na kopačkách, ale tiež streleckú. Zlyhal v koncovke. Prvý Neapol tak ide po 22. kole do pätnásťbodového trháku. Predposledná Sampdoria čaká na víťazstvo šesť kôl.