Dunajská Streda osem duelov bez prehry, Slovan potvrdil úlohu favorita

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dunajská Streda osem duelov bez prehry, Slovan potvrdil úlohu favorita

Aktualizované
Banská Bystrica síce viedla, ale Dunajská Streda dokázala otočiť a zostáva nezdolaná osem kôl.
Banská Bystrica síce viedla, ale Dunajská Streda dokázala otočiť a zostáva nezdolaná osem kôl.FB: MFK Dukla Banská Bystrica
ŠK Slovan Bratislava v 16. kole Fortuna ligy nezaváhal a porazil MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0. Kolo uzavrela Banská Bystrica s Dunajskou Stredou. Hráči zo Žitného ostrova zvíťazili 3:1.

MFK Dukla Banská Bystrica – FK DAC 1904 Dunajská Streda 1:3 (1:1)

Góly: 39. Faško – 44. Andzouana, 75. Kalmár, 81. Gavrič

V prvom polčase si o niečo viac šancí vypracovali hostia, avšak do vedenia išla Dukla po rýchlej akcii, keď strieľaný center Rymarenka brankár Petráš vyrazil a z dorážky sa presadil v páde dôrazný Faško.

Dunajskostredčania stihli ešte do prestávky odpovedať. Takisto po rýchlom protiútoku, keď sa ujal center Pintóa a v päťke mal veľa priestoru na pohodlné zakončenie Andzouana.

Po zmene strán sa striedali šance na oboch stranách, ale z gólu sa tešili hostia, keď sa z hranice šestnástky presadil strelou k žrdi Kalmár a poistku na 1:3 zariadil zvnútra pokutového územia umiestnenou strelou Gavrič. Dunajská Streda neprehrala v lige osemkrát za sebou.

Zápasová štatistika.
Zápasová štatistika.Flashscore

ŠK Slovan Bratislava - MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0)

Gól: 48. Ramírez

Išlo o zápas prvého s posledným celkom tabuľky. Slovanisti mali v nohách náročný duel Európskej konferenčnej ligy s Pjunikom Jerevan zo štvrtkového večera. Opory oddychovali, zostava sa výrazne obmenila.

Liptáci nemali čo stratiť, nebáli sa ani striel. V súčte tých na bránu boli lepší (4:3), mali aj viac rohových kopov (10:6). V prvom dejstve sme gól nezaznamenali.

O jediný zásah zápasu sa postaral tri minúty po prestávke Eric Ramírez, ktorému prihrával Alen Mustafič

Tabuľka Fortuna ligy.
Tabuľka Fortuna ligy.Flashscore