Eagles vyhrali šiesty zápas, Bills porazili Chiefs. Prehrali Packers aj Buccaneers

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Eagles vyhrali šiesty zápas, Bills porazili Chiefs. Prehrali Packers aj Buccaneers
Zápas medzi Kansasom a Buffalom splnil vysoké očakávania, znova sa tešili Bills.
Zápas medzi Kansasom a Buffalom splnil vysoké očakávania, znova sa tešili Bills. Profimedia
Philadelphia vyhrala aj šiesty zápas tejto sezóny a je naďalej jediným nezdolaným tímom. Najväčšiu pozornosť pútalo stretnutie medzi Buffalom a Kansasom. Prekvapení sa v nedeľu zrodilo viacero, prehrali aj favorizovaní Packers, Buccaneers, 49ers alebo Ravens.

Chicago Bears - Washington Commanders 7:12

Atlanta Falcons - San Francisco 49ers 28:14

Cleveland Browns - New England Patriots 15:38

Patriots vyhrali druhýkrát po sebe, prekvapili aj na trávniku Browns. Hlavne druhý polčas bol zo strany hostí vynikajúci, keďže v ňom získali až 28 bodov! Thornton a Stevenson ukončili stretnutie s dvomi touchdownami. Naopak, defenzíva New Englandu dovolila skórovať Clevelandu iba jeden touchdown.

Green Bay Packers - New York Jets 10:27

Packers sa s hviezdnym quaterbackom Aaronom Rodgersom, ktorý bol v nedeľu až štyrikrát sackovaný, trápia. Prehrali druhýkrát po sebe, pričom sa im podarilo skórovať jediný touchdown a razom nemajú bilanciu 3-1, ale 3-3, čo začína byť problém. Jets zvíťazili tretíkrát po sebe, výkonostne rastú každým stretnutím a v Západnej konferencie je lepšia iba nezdolaná Philadelphia. Breece Hall nazbieral 116 yardov vrátane 34-yardového touchdownu.

Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars 34:27

Miami Dolphins - Minnesota Vikings 16:24

Vikings sú síce trochu nenápadným tímom tejto sezóny, ale po výhre v Miami majú bilanciu 5-1 a patri medzi najlepšie mužstvá NFL. Thielen, Cook a Smith si rozdelili po jednom touchdowne. Miami prehralo tretíkrát po sebe a aby toho nebolo málo, po vážnom zranení quaterbacka Tua Tagovailou sa im zranil aj Skylar Thompson.

New Orleans Saints - Cincinnati Bengals 26:30

New York Giants - Baltimore Ravens 24:20

Pittsburgh Steelers - Tampa Bay Buccaneers 20:18

Tom Brady sa so svojou ofenzívou trápil. Hostia skórovali jediný touchdown, pasovú prihrávku využil v závere Fournette. Tampu Bay držal nad vodou kicker Succop. Premenil štyri góly z poľa a postaral sa o dvanásť bodov. Ani to nestačilo na Pittsburgh, ktorý vyhral prvýkrát v sezóne v riadnom hracom čase.

Los Angeles Rams - Carolina Panthers 24:10

Seattle Seahawks - Arizona Cardinals 19:9

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 20:24

Lahôdka nielen šiesteho hracieho kola, ale celého doterajšieho vydania novej sezóny NFL sa hrala v Kansase, kde to bola proti Buffalu repríza pamätného súboja z play-off v januári tohto roku. Znova mali navrch hráči Bills. Tí vyhrali svoj piaty zápas a sú na čele Západnej konferencie. Chiefs sa nachádzajú tesne za nimi s bilanciou 4-2. V nedeľu to bol ďalší vyrovnaný duel, v predposlednej minúte rozhodol touchdownom Knox a ofenzíva s Patrickom Mahomesom už nedokázala odpovedať.

Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys 26:17

Jediným nezdolaným tímom v tomto ročníku NFL ostáva naďalej Philadelphia Eagles. Priaznivci môžu byť šťastím bez seba, veď takýto štart si nepredstavovali ani v najlepších snoch. O ďalšej výhre rozhodli domáci hlavne v druhej štvrtine, kedy skórovali až 20 z celkovo 26 bodov. Bilancia 6-0 robí z Eagles najlepší tím ligy. Cowboys prehrali druhýkrát v sezóne.

Los Angeles Chargers - Denver Broncos (18.10. o 02:15)

Kolo v NFL uzavrie tradičná dohrávka v noci z pondelka na utorok. Tentoraz ju obstarajú Chargers a Broncos.

tabuľka NFL