Erik ten Hag neskrýva sklamanie, určil dôvod slabej výkonnosti United

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Erik ten Hag neskrýva sklamanie, určil dôvod slabej výkonnosti United

Erik ten Hag neskrýva sklamanie, určil dôvod slabej výkonnosti United
Erik ten Hag neskrýva sklamanie, určil dôvod slabej výkonnosti UnitedProfimedia
Po štvrtkovom trápení na pôde cyperskej Nikózie manažér Manchestru United Erik ten Hag (52) uviedol hlavný problém, ktorý brzdí jeho tím.

Lodivod slávneho anglického klubu sa nechal počuť, že rozhodujúcim faktorom zlej výkonnosti je nedostatok intenzity zo strany hráčov. Po vysokej prehre v mestskom derby so Cityzens nasledovali neľahké chvíle aj v Európskej lige, keď Červení diabli museli bojovať o víťazstvo nad Omoniou.

United hrali počas prvého polčasu prakticky len na súperovej polovici, no z územnej prevahy nedokázali vyťažiť presný zásah a do šatní sa šlo za stavu 1:0 pre hostiteľa stretnutia.

O vyrovnanie sa krátko po začiatku druhej časti zápasu postaral striedajúci Rashford. Následne sa o desať minút neskôr presadil aj Francúz Martial a druhým gólom v dueli zvyšoval na 3:1 opäť anglický reprezentant. Pocit istej výhry hosťom vzápätí zobral domáci strelec Panagiotou, favorit sa o výsledok triasol až do samého záveru.

"Musíme pokračovať, zakaždým sa poučiť a odovzdať maximum, pretože iba dobré je pre mňa dosť dobré. Momentálne nie sme na požadovanej úrovni, čo sme videli aj v nedeľu proti City." povedal Ten Hag novinárom.

Holanďan síce nebol spokojný s výkonom v európskom zápase, no v hlave si premietal najmä súboj víkendovej mestskej bitky. "Myslím si, že hlavným problémom je, a to sme v predchádzajúcich zápasoch robili oveľa lepšie - intenzita. Musíme ju na ihrisko priniesť každý zápas. To bol veľký rozdiel medzi nami a City," vysvetlil. United, ktorí sú v Premier League na šiestom mieste, hrajú najbližšie na pôde Evertonu.