Oslabený Liptovský Mikuláš úradoval v závere, z duelu s Pohroním berie aspoň bod

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Oslabený Liptovský Mikuláš úradoval v závere, z duelu s Pohroním berie aspoň bod

Liptáci ukázali hlad po bodoch.
Liptáci ukázali hlad po bodoch.Profimedia
Futbalisti Pohronia remizovali na domácej pôde v 5. kole druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže s Liptovským Mikulášom 1:1.

Pohronie - Liptovský Mikuláš 1:1

Diváci videli prvú zaujímavejšiu šancu v 29. minúte. Šikula sa dostal do pokutového územia, dokázal prihrať Horvátovi. Jeho hlavička však nebola presná. Napokon sa k lopte ešte na pravej hranici šestnástky dostal Pekár, no nedokázal trafiť bránu Tatranu. O sedem minút neskôr vyskúšal Pekár po presnom centri strelu z voleja, Vajs však svoju svätyňu ochránil.

Veľkú chybu v defenzíve Liptákov chcel následne využiť Mazan, gólman Vajs bol však opäť pozorný. Liptovský Mikuláš mohol vyraziť do protiútoku, center z ľavej strany ale dokázal pokryť Rehák. Fanúšikovia tak museli čakať na góly až do druhého polčasu. V prvej štvrťhodine dejstva sa z ihriska porúčal po druhej žltej a následne červenej karte Macejko, Pohronie sa tak dostalo na koňa.

Postavenie oboch tímov v neúplnej tabuľke.
Postavenie oboch tímov v neúplnej tabuľke.Flashscore

Domáci využili početnú prevahu v 72. minúte. Samuel Urgel dostal presnú prihrávku, využil veľa priestoru okolo seba a napriahol zvnútra šestnástky. Hostia však v závere dokázali získať aspoň bod. Poľský stopér Ján Klimek sa ocitol v pokutovom území, po centri z ľavej strany ihriska sa dostal k zakončeniu a vyrovnal.