Pohronie s výhrou, Prešov nestačil na lídra. Nedeľa priniesla debakle Šamorína a Humenného

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pohronie s výhrou, Prešov nestačil na lídra. Nedeľa priniesla debakle Šamorína a Humenného

Aktualizované
Štefan Pekár sa dočkal prvého zásahu v sezóne.
Štefan Pekár sa dočkal prvého zásahu v sezóne.FK Pohronie: Dušan Petho
Futbalisti Komárna zasadli po sobotňajšej výhre 3:1 nad Prešovom na čelo druhej najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku. Na jej opačnom póle sedia dvaja nováčikovia - Spišská Nová Ves a Malženice.
Tabuľka po štvrtom kole. Malženice ešte spätne prídu o tri body napriek výhre nad Prešovom.
Tabuľka po štvrtom kole. Malženice ešte spätne prídu o tri body napriek výhre nad Prešovom.Flashscore

NEDEĽA

Šamorín - Petržalka 0:7

V predošlých troch zápasoch dala Petržalka dokopy dva góly, proti Šamorínu ich nastrieľala sedem. Všetko odštartovala penalta z druhej minúty, ktorú premenil Lukáš Gašparovič - skúsený ofenzívny líder nakoniec skončil s hetrikom. Domáci potvrdili, že sa im príliš nedarí, keď po štyroch súbojoch boli prekonaní už v 15 prípadoch.

Slovan Bratislava "B" - Humenné 5:2

S ďalším bratislavským celkom to nevyzeralo ideálne. Humenné dvakrát viedlo, náskok si prenieslo aj do druhého dejstva, ale boli to mladíci Slovana doplnení o skúsenejších borcov ako Adler, Agbo, Križan či Voet, ktorí otočili vývoj z 1:2 na 5:2.

Prehľad strelcov gólov.
Prehľad strelcov gólov.Flashscore

Žilina "B" - Liptovský Mikuláš 0:2

Liptáci ťažili pod Dubňom zo skvelého konca prvého, respektíve začiatku druhého polčasu, keď udreli dvakrát po maximálnej laxnosti žilinského súpera. Rezerve MŠK chýbala energia, po zmene strán bola prakticky bezzubá.

SOBOTA

Považská Bystrica – Trebišov 5:0 

Stretnutie, na ktorom bolo zo sobotného programu prítomných najviac divákov (820), prinieslo päť presných zásahov. Na radosť domácich tribún všetky strelila Považská Bystrica. Už v prvom dejstve štyri a po zmene strán druhým presným zásahom uzavrel duel Slávik. Hráči Považskej ešte v ročníku neprehrali, dvakrát remizovali a dvakrát vyhrali. Naopak, Trebišov po skvelom úvode a dvoch výhrach zaznamenal druhú prehru v rade. 

Púchov – Malženice 2:0

Púchov pod vedením Mariána Zimena predvádzajú v úvode novej sezóny výbornú jazdu. Na domácom trávniku si poradili s nováčikom súťaže Malženicami a po štyroch kolách stratili len dva body. S tromi víťazstvami a jednou remízou figurujú na druhej priečke. Malženiciam pred výkopom skontumovali duel, keďže pri trojbodovom zápise s Prešovom nastúpil v ich kádri Peňa. Ako hosťujúci hráč v Trnave nemal oprávnený štart v ďalšom mužstve. 

Zostavy oboch tímov
Zostavy oboch tímovFlashscore

Komárno – Prešov 3:1

Prešov zaznamenal na súperovej pôde druhú prehru v rade, hoci tá predchádzajúca neplatí a tri body získajú po kontumácii. Komárno potvrdilo výbornú formu a po štyroch víťazstvách vedie druhú ligu. Hetrikovým hrdinom domácich sa stal Patrik Voleský.

PIATOK

Pohronie - Spišská Nová Ves 4:3

Takmer 400 priaznivcov videlo už v prvom dejstve gólovú smrsť. Zverenci Rastislava Urgelu strelili v priebehu polhodiny štyri presné zásahy. Dvakrát sa presadil Mazáň, po jednom pridali Horvát s Pekárom. Po zmene strán sa domáci v závere triasli o výsledok, keď hostia v záverečnej pätnásťminútovke trikrát znížili, avšak ani vo štvrtom prípade sa nováčik premiérového víťazstva v 2. lige nedočkal. Naopak, Pohronie po dvoch prehrách a jednej remíze zaznamenalo prvý trojbodový zápis.

Myjava - Dolný Kubín 4:1

Gólovo nezaostali ani na Kopaniciach, kde domáca Myjava hostila Dolný Kubín. Úvodných 45 minút prinieslo vyrovnaný rezultát. Hostia viedli od trinástej minúty, presadil sa Ba. O desať minút vyrovnal Arthur. Po zmene strán strieľalo góly iba jedno mužstvo. Myjavčania pridali ďalšie tri, čím nadviazali na tri body z Petržalky.