Päťgólovú bitku zvládol domáci káder, Pohronie zdolalo hostí z Trebišova

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Päťgólovú bitku zvládol domáci káder, Pohronie zdolalo hostí z Trebišova

Víkendový program otvoril piatkový duel v Pohroní.
Víkendový program otvoril piatkový duel v Pohroní.Profimedia
Otváracie stretnutie 15. kola 2. ligy bolo zápasom tabuľkových susedov. Krajší víkend budú mať futbalisti domáceho Pohronia, ktorí si v päťgólovom boji poradili s protivníkom z Trebišova.

Pohronie - Trebišov 3:2

Na pôdu Mestského štadióna v Žiari nad Hronom zavítali Trebišovčania, ktorí zakončili október pohárovým výpraskom 0:9 od Podbrezovej a následne domácou remízou s rezervou Žiliny. V úplne opačnej forme nastupovalo do súboja Pohronie - v Slovnaft Cupe vyradilo Banskú Bystricu a v ligovom prostredí si z Púchova odnieslo triumf 4:0.

Piatková predohrávka 15. kola bola stretom jedenásteho s desiatym tímom tabuľky. Vedenia v dueli sa ujali hostia, o štvrťhodinu už ale prehrávali 1:2. Takéto skóre bolo platné iba šesť minút, kým sa východniarom podarilo vyrovnať.

Dlho to vyzeralo, že prvý polčas určí aj konečný rezultát merania síl, až prišla 84. minúta a rozhodujúci zásah z produkcie hostiteľa. Tri body tak ostali na domácej pôde a tamojší káder sa vďaka nim posunul na deviatu priečku priebežného poradia 2. ligy.

Trebišov opäť nepokoril mužstvo Pohronia.
Trebišov opäť nepokoril mužstvo Pohronia.Flashscore