Po vylúčení plieskal v Prešove legionársky bič, kuriózny vlastný gól Humenného

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Po vylúčení plieskal v Prešove legionársky bič, kuriózny vlastný gól Humenného
Druhá najvyššia súťaž zažila gólovú sobotu.
Druhá najvyššia súťaž zažila gólovú sobotu.Profimedia
Fanúšikovia 2. slovenskej ligy sa počas 26. augusta nemohli sťažovať na nedostatok presných zásahov. V pätici sobotňajších duelov padli priemerne na jeden zápas takmer štyri góly, nezrodila sa žiadna remíza.

Humenné - Myjava 1:2

Stret na Hornom Zemplíne zaujal už krátko po úvodnom hvizde - o kuriózny vlastný gól sa nechtiac postaral Lukáš Horváth z tímu Humenného. Do polčasu ale jeho chybu vymazal vyrovnaním Miloš Kapur. O všetkom podstatnom sa napokon rozhodlo až v štvrtej minúte nadstavenia, keď sa hrdinom Myjavy stal tínedžer Marek Švec.

Dolný Kubín - Šamorín 4:0

Domáci káder z doterajších štyroch ligových pokusov vyťažil iba jediný bod za remízu s Pohroním. Tentoraz na svojej pôde privítal káder zo Šamorína. O ukážkový vstup hostiteľov do zápasu sa postaral Adrián Káčerík, ktorý otvoril skóre už v druhej minúte. Ďalším zásahom zvýšil rovnaký hráč po hodine hry už na 3:0. Konečnú podobu nabral výsledok v 87. minúte po trefe Brnču - zrodil sa teda hladký triumf Dolného Kubína. 

Spišská Nová Ves - Slovan Bratislava B 0:2

Trebišov - Púchov 0:4

Strelci duelu v Trebišove
Strelci duelu v TrebišoveFlashscore

Prešov - Žilina B 4:2

Zaujímavé dianie sľuboval súboj na východe republiky, kam pricestovala rezerva Žiliny. Gólový scenár merania síl otvoril vlastný zásah Prešovčanov, na ktorý nadviazal Lukáš Prokop a hostia šli do šatne s dvojnásobným náskokom.

Krátko po zmene strán však znížil domáci Šimko, ktorý vzápätí videl druhú žltú kartu a z ihriska sa musel porúčať. Začalo to vyzerať na žilinskú výhru, no v 85. minúte sa presadil Petko - vyrovnané 2:2.

Tatran si ale doma nenechal len jeden bod, uchmatol ich všetky tri. V nadstavenom čase nepríjemne šokoval svojho súpera, a to rovno dvakrát. Najprv presne namieril Diao a o pár chvíľ neskôr aj Sokól. Legionári tak v samom závere rozlúskli celý zápas.

Prešov sa v tabuľke 2. ligy dotiahol na Žilinu
Prešov sa v tabuľke 2. ligy dotiahol na ŽilinuFlashscore