Šamorín si z Bratislavy nesie všetky body, góly Barišiča pretrhli sériu prehier

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šamorín si z Bratislavy nesie všetky body, góly Barišiča pretrhli sériu prehier

"Béčko" Slovana doma nedokázalo skórovať.
"Béčko" Slovana doma nedokázalo skórovať.Profimedia
Do kompletného doplnenia 13. kola druhej najvyššej súťaže ostávalo odohrať už len duel v Bratislave. Rezerva Slovana privítala Šamorín, ktorý si po súboji pripísal do tabuľky dôležité tri body.

Slovan B - Šamorín 0:3

Hostia pricestovali do hlavného mesta s nie veľmi lichotivou bilanciou nedávneho obdobia. Z posledných troch ligových zápasov nevyťažili ani bod, prehry predelili víťazstvom nad Račou v Slovenskom pohári. Domáci si naposledy poradili s Myjavou, predtým však remizovali s Malženicami a na vlastnom ihrisku podľahli Pohroniu rozdielom triedy 0:3.

Šamorínčania sa chceli vymaniť z pásma zostupu a už v šiestej minúte ich k tomu začal smerovať Bartol Barišič. Chorvátsky mladík patriaci Dunajskej Strede zaknihoval ďalší presný zásah už o 10 minút neskôr, čím zároveň stanovil polčasový rezultát.

Úvodná 20-minútovka druhého dejstva sa niesla v duchu striedaní, ďalšie chvíle sa do štatistík zapísali len vďaka žltým kartám. Následne sa bratislavský káder síce presadil, no bolo to do vlastnej brány - nešťastníkom sa stal Samuel Habodasz. Víťazný tím sa triumfom posunul na 13. priečku, "béčko" Slovana ostáva deviate.

Tabuľka 2. ligy.
Tabuľka 2. ligy.Flashscore