Prísne vylúčenie? Mak videl červenú kartu za nešťastný úder do tváre protihráča

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prísne vylúčenie? Mak videl červenú kartu za nešťastný úder do tváre protihráča

Mak sa musel predčasne porúčať z hracej plochy.
Mak sa musel predčasne porúčať z hracej plochy.Profimedia
Róbert Mak (33) nedohral ligový zápas 24. kola najvyššej austrálskej súťaže proti Newcastlu Jets. Slovenský futbalový reprezentant vo farbách Sydney FC videl v 37. minúte priamu červenú kartu. Osudným sa mu stal nešťastný úder do tváre obrancu Phillipa Cancara (22)

Perth Glory - Sydney FC 3:1

Tabuľkovo štvrté Sydney cestovalo na pôdu posledného Newcastlu. Skóre sa prvýkrát menilo v 19. minúte po presnom zásahu domáceho Taylora. O deväť minút neskôr naňho nadviazal spoluhráč Piscopo a Jets viedli už 2:0.

O pár okamihov neskôr nasledovalo vylúčenie Maka. Hráč hostí si niečo vysvetľoval s chorvátskym bekom Cancarom, debatu chcel ukončiť typickým mávnutím rukou za seba, tam však stál jeho súper a do brady inkasoval lakeť slovenského futbalistu.

Po odchode Maka z ihriska sa krátko pred prestávkou presadil Brazílčan Gomes, ktorý znížil na 1:2 z pohľadu Sydney. Presilovku využil Newcastle po hodine hry, keď sa gólovo presadil Stamatelopoulos. Práve austrálsky rodák s gréckymi koreňmi bol posledným mužom na listine strelcov. Jeho mužstvo sa tak odlepilo z dna tabuľky a patrí mu 10. pozícia.