Bayern loví v španielskych vodách, z Granady privedie Zaragozu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern loví v španielskych vodách, z Granady privedie Zaragozu

Mladý Španiel zrejme zmení dres.
Mladý Španiel zrejme zmení dres.AFP
V kádri Bayernu Mníchov by sa mal po dvoch rokoch znovu objaviť španielsky futbalista. Bavorský celok podľa médií posilní Bryan Zaragoza (22), krídelník dorazí na prestup z Granady.

Ofenzívny futbalista má za sebou skvelý štart do sezóny, v ktorej strelil už päť gólov a vyslúžil si nielen pozvánku do národného tímu, ale aj zvýšený záujem popredných európskych klubov. O jeho služby sa zaujíma Barcelona, ale oveľa reálnejšie vyzerá prestup do Mníchova.

Bayern už údajne našiel s hráčom spoločnú reč a dohodol sa na podmienkach jeho zmluvy. Otázkou zostáva dátum transferu - niektoré zdroje hovoria o januárovom prestupe a následnom polročnom hosťovaní v Granade, zatiaľ čo iné správy tvrdia, že všetko bude platiť od 1. júla.

Zaragoza prešiel mládežníckou akadémiou Granady a v lete s klubom predĺžil zmluvu do júna 2027, ktorá obsahuje výstupnú klauzulu stanovenú na štrnásť miliónov eur. Debut za národný tím absolvoval v októbrovom zápase proti Škótsku, pričom Granada sa dočkala hráča v španielskej reprezentácii po dlhých 49 rokoch.