Čakanie Frankfurtu a Wolfsburgu pokračuje, štvorminútový kolaps Dortmundu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Čakanie Frankfurtu a Wolfsburgu pokračuje, štvorminútový kolaps Dortmundu

Aktualizované
Marmoush zachraňoval domácu remízu.
Marmoush zachraňoval domácu remízu.Profimedia
Nedeľný program 23. kola nemeckej Bundesligy odštartoval súboj vo Frankfurte. Na pôdu šiesteho celku Bundesligy zamieril pätnásty Wolfsburg, ktorý takmer prelomil svoje čakanie na víťazstvo. Z ihriska súpera si skoro odniesol tri cenné body, všetko ale zmenila druhá minúta nadstaveného času. Dortmund nezvládol duel s Hoffenheimom.

Frankfurt - Wolfsburg 2:2

Pred štartom duelu vo Frankfurte platilo, že domáci káder vo februári 2024 ešte nevyhral. V ligovom prostredí zaknihoval prehru a dve remízy. Wolfsburg čakal na triumf od 16. decembra, v ostatných šiestich zápasoch Bundesligy zaznamenal prehru a päť remíz.

Zaujímavým faktom bolo aj to, že v posledných piatich vonkajších vystúpeniach hostí boli dohromady strelené dva alebo menej gólov. Táto štatistika sa ale zmenila už v 36. minúte 23. kola, keď Wolfsburg viedol 2:1. V druhej minúte nadstaveného času ale domácich fanúšikov potešil Marmoush, ktorý vyrovnal na konečných 2:2. Čakanie tímov Eintrachtu aj VfL na tri body tak pokračuje.

Dortmund - Hoffenheim 2:3

Domáci odchádzali do šatne s jednogólovým vedením. Zápas na štadióne sledoval aj početný česko-slovenský fanklub Dortmundu, ktorý však v druhom dejstve musel byť sklamaný. Borussia totiž v priebehu štyroch minút inkasovala dvakrát z kopačiek Maximiliana Beiera. Ten má na konte už 10 presných zásahov v aktuálnej sezóne. Hoffenheim tak uspel po ôsmich zápasoch bez víťazstva.

Ďalší výsledok:

Augsburg - Freiburg 2:1