Kane sa teší z príchodu Diera do Bayernu: Viem, akým skvelým hráčom pre nás môže byť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kane sa teší z príchodu Diera do Bayernu: Viem, akým skvelým hráčom pre nás môže byť

Kane a Dier spolu strávili v Tottenhame mnoho sezón.
Kane a Dier spolu strávili v Tottenhame mnoho sezón.AFP
Útočník Bayernu Mníchov Harry Kane (30) je naozaj šťastný, že sa opäť stretol s bývalým spoluhráčom z Tottenhamu Ericom Dierom (29), ktorý sa upísal nemeckému klubu. Svojmu krajanovi sľúbil, že mu pomôže usadiť sa.

Anglický kanonier o svojom staronovom kolegovi povedal: "Erica poznám už veľa rokov, dlho som s ním hral a viem, akým skvelým hráčom pre nás môže byť. Je očividne veľmi šťastný. Sme radi, že ho máme."

Dier podpísal s nemeckým majstrom zmluvu do leta, ale klub má údajne opciu na ročné predĺženie. Obranca ešte nebol na zápasovej súpiske pre piatkový duel s Hoffenheimom. Víťazstvo 3:0 a 22. presný zásah Kanea si teda pozrel z tribúny Alianz Areny.

"Dúfam, že sa tu hneď usadí. Je to dobrý chlap, okamžite sa zapracuje do tímu," hovoril o zadákovi najlepší kanonier aktuálneho ročníka Bundesligy. Kapitán Anglicka, ktorý prvé mesiace strávil v hoteli v Mníchove, sa s rodinou už pred časom presťahoval do vily na okraji mesta a novinárom povedal, že sa pomaly dostáva do príjemnej rutiny: "Toto je teraz náš domov. Chceme ho urobiť čo najvýnimočnejším, nielen pre mňa, ale aj pre moju manželku." 

Tréner Thomas Tuchel uviedol, že očakáva, že Dier nastúpi už v najbližšom ligovom súboji - 21. januára doma proti Werderu Brémy. "Podľa jeho osobnosti, profesionality, charakteru a skúseností bude dôstojným doplnkom našej obrany," zhodnotil.