Ničí Bundesligu a zbiera rekordy. Dúfam, že prekonám aj Lewandowského, vraví Kane

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ničí Bundesligu a zbiera rekordy. Dúfam, že prekonám aj Lewandowského, vraví Kane
Harry Kane zaznamenal vo svojej prvej sezóne v Bundeslige už štyri hetriky.
Harry Kane zaznamenal vo svojej prvej sezóne v Bundeslige už štyri hetriky.Reuters
Štyri hetriky i 30 gólov. Debutová sezóna Harryho Kanea (30) je v mnohých ohľadoch rekordná. Angličan sa však nechystá brzdiť, práve naopak. "Zostáva ešte veľa zápasov, dúfam, že rekord prekonám," uviedol kanonier Bayernu Mníchov na margo bundesligového maxima Roberta Lewandowského (41 gólov).

Kapitán anglickej reprezentácie sa v sobotu stal prvým hráčom, ktorý vo svojej prvej bundesligovej sezóne zaznamenal štyri hetriky, a majstri aj jeho zásluhou znížili odstup od vedúceho Bayeru Leverkusen (dočasne) na sedem bodov.

Kane zaznamenal za Bayern už 36 zásahov vo všetkých súťažiach a s 30 gólmi vyrovnal bundesligový rekord Uweho Seelera.

Kanonier Bayernu sa zároveň priblížil k rekordu Roberta Lewandowského, ktorý v sezóne 2020/21 zaznamenal 41 bundesligových gólov.

"Užívam si tento pocit, užívam si každý zápas za klub," prezradil Kane v sobotu novinárom a potom dodal: "Zostáva ešte veľa zápasov, dúfam, že rekord určite prekonám. Ľudia odo mňa očakávajú, že budem strieľať góly a ja to snáď splním."

Štatistiky Kanea v Bundeslige.
Štatistiky Kanea v Bundeslige.Flashscore

"Leverkusen je favoritom na víťazstvo v lige. Musíme sa pokúsiť vyhrať všetky zostávajúce zápasy," povedal bývalý útočník Tottenhamu, ktorý si myslí, že bavorský veľkoklub musí na Leverkusen vyvinúť tlak a dúfať v jeho zaváhania.

Bayern postúpil do štvrťfinále Ligy majstrov a v Bundeslige je druhý s 57 bodmi. Budúcu sobotu zavíta na pôdu Darmstadtu, ktorý je na dne tabuľky.

Tabuľka Bundesligy