Stihnú Kimmich a Goretzka posledný duel roka? Bude to veľmi tesné, vraví Tuchel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Stihnú Kimmich a Goretzka posledný duel roka? Bude to veľmi tesné, vraví Tuchel

Štart Kimmicha a Goretzku je otázny.
Štart Kimmicha a Goretzku je otázny.Reuters
Tréner Bayernu Mníchov Thomas Tuchel (50) uviedol, že Joshua Kimmich (28) a Leon Goretzka (28) pravdepodobne nebudú fit na stredajší posledný bundesligový zápas roka na pôde Wolfsburgu, keďže v posledných dňoch bojovali s chrípkou.

Bayern má viacero absencií, spomínaná dvojica vynechala aj nedeľňajšie dôležité víťazstvo nad Stuttgartom. "Dúfame, že na zoznam nepribudne žiadny ďalší hráč. V prípade Leona a Joshuu ide momentálne o aktualizácie zdravotného stavu, ktoré sa menia takmer každú hodinu," povedal Tuchel na tlačovej konferencii a dodal:

Bavori, ktorí sa vo februári stretnú s Laziom v osemfinále Ligy majstrov, sú momentálne na druhom mieste Bundesligy so zápasom k dobru a štyrmi bodmi za vedúcim Bayerom Leverkusen, ktorý ich má 39. Zverenci Xabiho Alonsa v stredu hostia VfL Bochum.

Po stredajších dueloch bude nasledovať ligová prestávka a pokračovať sa bude od 12. januára. Tuchel uviedol, že tím potrebuje ukončiť rok 2023 víťazstvom, aby sa udržal v blízkosti lídra Bundesligy.

"Stuttgart mal špeciálny štýl hry, Wolfsburg má iný. Uvidíme, aké výzvy prinesie stretnutie s ním a dúfam, že na ne budeme mať odpovede," vravel bývalý kouč Chelsea, PSG či Dortmundu.

Postavenie Bayernu v tabuľke Bundesligy.
Postavenie Bayernu v tabuľke Bundesligy.Flashscore