Ravas s tretím čistým kontom, New England je jednou nohou vo štvrťfinále Ligy majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ravas s tretím čistým kontom, New England je jednou nohou vo štvrťfinále Ligy majstrov

Ravasovi sa darí v kontinentálnej súťaži, na triumf v MLS však stále čaká.
Ravasovi sa darí v kontinentálnej súťaži, na triumf v MLS však stále čaká.Profimedia
Slovenský brankár Henrich Ravas (26) pokračuje vo výbornej forme v Lige majstrov zóny CONCACAF. V drese amerického New England Revolution vychytal v kontinentálnej súťaži tretie čisté konto v treťom stretnutí a posunul celok z MLS bližšie k postupu do štvrťfinále.

New England - Alajuelense 4:0

Po stredajšej noci naďalej platí, že ak si Ravas udrží čisté konto, New England zvíťazí. Potvrdilo sa to v treťom vystúpení v Lige majstrov zóny CONCACAF, keď v úvodnom zápase osemfinále Revolution dvomi gólmi v každom z polčasov nedal šancu kostarickému Alajuelense.

Bývalý gólman Derby County, Senice či Lodžu zneškodnil tri strely smerujúce medzi jeho žrde. V hodnotení Flashscore si tým zaslúžil známku 7,4 - druhú najvyššiu po prestupe za oceán. Predtým dvakrát vychytal nulu proti panamskému Independiente.

Hodnotenie základnej jedenástky New England.
Hodnotenie základnej jedenástky New England.Flashscore

Ravas však na prvé víťazstvo v zámorskej MLS čaká. Pri debute podľahol so svojím tímom vonku DC United 1:3, cez víkend doma Torontu 0:1. 

Odveta Ligy majstrov je na programe budúci piatok na pôde kostarického súpera o 02:00 SEČ. Najbližšie New England zavíta v noci na nedeľu v rámci MLS na pôdu Atlanty.