Kríza Juventusu sa prehlbuje, finále Coppa Italia si zahrá Inter

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kríza Juventusu sa prehlbuje, finále Coppa Italia si zahrá Inter

Zápas ponúkol aj takéto súboje.
Zápas ponúkol aj takéto súboje.Profimedia
Futbalisti Interu Miláno zvíťazili v odvetnom semifinálovom stretnutí Talianskeho pohára nad turínskym Juventusom 1:0 a postupujú do finále.

Inter - Juventus 1:0 (1:0)

Gól: 15. Dimarco

Po úvodnej semifinálovej remíze 1:1 chceli nenávidení rivali potešiť svojich fanúšikov, keďže ich domáca forma nie je príliš oslnivá. Inter sa ujal vedenia už po štvrťhodine hry. Prihrávka Barellu síce mierila na Lautara Martíneza, toho však preletela a k lopte sa dostal Federico Dimarco, ktorý rozvlnil sieť.

Juventus následne zvýšil svoju aktivitu a jeho najlepším hráčom bol Adrien Rabiot, ktorý dirigoval stred poľa. V 26. minúte poslal Alex Sandro dobrý center na hlavu De Sciglia, jeho hlavička ale z nádejnej pozície skončila mimo. Inter sa nikam neponáhľal a snažil sa kombinovať na vlastnej polovici. V prvom polčase sme teda ďalšiu väčšiu šancu nevideli.

Štyri minúty po zmene strán poslal smerom na bránu delovku Fabio Miretti, letela však veľmi nepresne. V 52. minúte sa Inter tešil opäť. Darmian získal loptu, prihral ju Edinovi Džekovi a ten skóroval. Gól ale napokon neplatil pre ofsajd.

Hostia v druhom dejstve nehrali vôbec dobre. 73. minúta priniesla obrovskú šancu Mchitarjana. Po štandardnej situácii sa k nemu odrazila lopta od múru a Juventus mohol ďakovať Perinovi, ktorý ukázal svoje reflexy. Skóre sa do konca zápasu už nezmenilo a milánsky celok môže oslavovať postup do finále.

Aj z pohľadu hodnotenia hráčov je jasné, že Juventusu zápas vôbec nevyšiel.
Aj z pohľadu hodnotenia hráčov je jasné, že Juventusu zápas vôbec nevyšiel.Flashscore