Koscelník mení Rakúsko za Holandsko. Mieri do druhej ligy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koscelník mení Rakúsko za Holandsko. Mieri do druhej ligy

Aktualizované
Koscelník si vyskúša ďalšiu ligu.
Koscelník si vyskúša ďalšiu ligu.@NACnl
Slovenský futbalista Martin Koscelník (28) mení v závere prestupového obdobia dres. Z Rapidu Viedeň sa sťahuje do holandského druholigového tímu NAC Breda, kde sa dohodol na dvoch rokoch s možnosťou ročnej opcie. Informoval o tom už skôr portál skysportaustria.at a v utorok večer informáciu potvrdil samotný klub.

Dvadsaťosemročný krajný obranca prišiel do Rapidu vlani v lete z Liberca a za klub odohral dokopy 29 zápasov a zaznamenal dve asistencie. V Brede by mohol vyriešiť problémy na pravej strane obrany, keďže klub má na tomto poste momentálne iba Boyda Lucassena.

"S Martinom prichádza skúsený a fyzicky silný pravý obranca, ktorý prijal vyzvu pre ambície a vášeň nášho klubu," uviedol pre klubový web technický riaditeľ Peter Maas. Špecializovaný portál transfermarkt uvádza prestupovú sumu zhruba 600-tisíc eur.

Koscelník pôsobil okrem Liberca a Rapidu v Michalovciach, kde odštartoval profesionálnu kariéru. Na konte má aj 14 zápasov a jeden gól v národnom tíme. Breda má po troch kolách nového ročníka v Eereste Divisie štyri body za jednu výhru, remízu a prehru. Najbližšie ju čaká súboj s Willem II.