V druhej lige oporou, medzi elitou šancu nedostal. Žilina púšťa útočníka na hosťovanie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V druhej lige oporou, medzi elitou šancu nedostal. Žilina púšťa útočníka na hosťovanie

Krstič (v žilinskom drese) počas súboja s Dolným Kubínom.
Krstič (v žilinskom drese) počas súboja s Dolným Kubínom.mskzilina.sk
Srbský futbalista Boris Krstič (20) odchádza z MŠK Žilina na hosťovanie do konca sezóny s následnou opciou na trvalý prestup do Spartaka Subotica. Informoval o tom klubový web lídra Niké ligy.

Dvadsaťročný srbský útočník, ktorý pod Dubňom pôsobil jednu sezónu, sa uviedol strelecky predovšetkým v stretnutiach B-tímu. V II. lige skóroval dvanásťkrát a stal sa v ročníku 2022/2023 najlepším strelcom tímu.

"Boris po príchode pod Dubeň počas minulého leta podával za rezervu veľmi dobré výkony. V priebehu jesene bol jedným z najlepších strelcov II. ligy, dobre napredoval a mal výborné zakončenie. Potvrdil svoj potenciál a aj na základe tohto sme ho zobrali do prípravy s A-tímom. Čakali sme, že ešte môže istý čas trvať, kým sa vyrovná s náročnejším prostredím." 

"Mal však drobné zranenia a nie vždy sa dostal do najlepšieho levelu, aký mohol predviesť, lebo mal zmienené tréningové výpadky. Jeho výkonnosť nebola na takej úrovni, aby bol plnohodnotným členom prvého mužstva. Boris vyjadril názor a túžbu, že by chcel vyskúšať niečo nové. Jeho agenti mu napokon našli pôsobenie v Subotici. Trvalo to dlhšie pre zdravotné problémy, po ich vyriešení sa napokon dotiahlo so srbskou stranou hosťovanie s opciou," uviedol športový manažér MŠK Žilina Karol Belaník.

Boris Krstič si urobil rešpekt v 2. lige, ale na najvyššiu slovenskú súťaž ešte nedozrel.
Boris Krstič si urobil rešpekt v 2. lige, ale na najvyššiu slovenskú súťaž ešte nedozrel.Flashscore

Subotici patrí v úvode nového ročníka 9. priečka, keď v štyroch kolách dvakrát vyhrala a dvakrát prehrala. "V najvyššej srbskej súťaži budeme sledovať jeho výkonnosť. Veríme, že bude v prvom rade v poriadku a dostane dostatočný herný priestor," dodal funkcionár MŠK.