Chelsea si zahrá finále Ligového pohára, Middlesbrough nastrieľala šesť gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chelsea si zahrá finále Ligového pohára, Middlesbrough nastrieľala šesť gólov

Londýnčania majú dôvod na radosť.
Londýnčania majú dôvod na radosť.Profimedia
Futbalisti londýnskej Chelsea postúpili do finále EFL Cupu po jasnom víťazstve 6:1 nad Middlesbrough a na prehru 0:1 z predchádzajúceho stretnutia odpovedali najlepším možným spôsobom.

Chelsea - Middlesbrough 6:1

Middlesbrough pripadol po úvodnom súboji primát prvého klubu od januára 2015, ktorý dokázal Londýnčanov pokoriť v pohárovom stretnutí. Chelsea ťahala proti takýmto mužstvám 28-zápasovú sériu neporaziteľnosti. "Boro" navyše prelomilo takmer 18-ročné gólové suchoty proti "The Blues".

Odveta sa ale niesla v úplne inom duchu. Po vlastnom góle hostí sa presadil Enzo Fernández, všetkých jeho päť zásahov padlo v tejto sezóne na Stamford Bridge. V aktuálnom ročníku je najlepším "domácim" strelcom vo všetkých súťažiach spoločne s Raheemom Sterlingom a Palmerom. Dvakrát namieril presne do brány práve Cole Palmer, ktorý má na konte už 10 zásahov vo všetkých súťažiach, čo je viac než hociktorý hráč londýnskeho tímu v minulej kampani.

Chelsea tak postúpila do finále pohára, ktorý naposledy získala pred deviatimi rokmi. Spomedzi klubov "veľkej šestky" má od roku 2000 na konte najviac finálových duelov v pohároch (18). Druholigový súper naopak prišiel o nádej predstaviť sa v zápase na Wembley, kde naposledy získal trofej pre víťaza EFL Cupu v roku 2004.

Hodnotenie hráčov.
Hodnotenie hráčov.Flashscore