West Ham sa chystá rekordne utrácať. Vysnenú posilu do útoku si vyhliadol v Leverkusene

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

West Ham sa chystá rekordne utrácať. Vysnenú posilu do útoku si vyhliadol v Leverkusene

Boniface je v tejto sezóne nezastaviteľný.
Boniface je v tejto sezóne nezastaviteľný.Profimedia
West Ham sa pripravuje na veľké zimné rošády. Podľa denníka The Sun je vedenie londýnskeho klubu pripravené zaplatiť za vytúženú posilu rekordnú sumu. Je ňou Victor Boniface (23) z Bayeru Leverkusen. O služby kanoniera sa však zaujímajú aj Chelsea či Newcastle.

Hviezda aktuálneho lídra Bundesligy je hitom zimy na Ostrovoch. Boniface strelil v 16 zápasoch najvyššej nemeckej súťaže 10 gólov, čo je veľmi zaujímavé číslo. Niet preto divu, že sa oňho zaujímajú tímy ako Newcastle, Chelsea a teraz aj West Ham.

Spoluhráč českých futbalistov Patrika Schicka, Adama Hložka a Mateja Kovářa pôsobí v Leverkusene od leta 2023, no nie je vylúčené, že sa čoskoro bude opäť sťahovať. Technický riaditeľ "kladivárov" Tim Steidten sa údajne pokúsi splniť želanie manažéra Davida Moyesa, ktorý by Bonifacea rád videl vo svojom kádri. Ten by podľa rovnakého zdroja mohlo opustiť ofenzívne a dobre platené duo Antonio - Ings.

Kométa aktuálneho ročníka je jasná.
Kométa aktuálneho ročníka je jasná.Flashscore

Ďalej je tu záujem z Francúzska o Saida Benrahma a ak by Boniface prišiel, West Ham by sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebránil odchodu ani v tomto prípade. Nigérijčan musel pre zranenie vynechať Africký pohár národov, ale jeho absencia nie je dlhodobá. Očakáva sa, že bude čoskoro fit.

Ďalšie prestupy a špekulácie