Mourinho blízko Lobotku. Portugalčan chce pokračovať v Serii A, záujem prejavil Neapol

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mourinho blízko Lobotku. Portugalčan chce pokračovať v Serii A, záujem prejavil Neapol

José Mourinho sa len pred pár dňami rozlúčil s lavičkou AS Rím.
José Mourinho sa len pred pár dňami rozlúčil s lavičkou AS Rím.Profimedia
Anglický denník The Times prišiel so zaujímavou správou o tom, že portugalský mág José Mourinho (60) by rád pokračoval na Apeninskom polostrove. O jeho služby podľa všetkého prejavil záujem práve obhajca titulu Serie A Neapol.

Túžba zostať v Serii A, schôdzka s De Laurentiisom

Mourinho, ktorý sa pred niekoľkými dňami rozlúčil so slzami v očiach s fanúšikmi v Ríme, nechce opustiť Taliansko. Aj preto okamžite zareagoval Neapol, v ktorého kádri pôsobí slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.

V uplynulých dňoch sa čoraz hlasnejšie spomínal telefonát jeho agenta Jorgeho Mendesa prezidentovi klubu Aureliovi De Laurentiisovi. Ako sa hovorí, bez vetra sa ani list nepohne a v nedeľu vyrukoval The Times s informáciou, že v priebehu budúceho týždňa má ikonický tréner naplánované stretnutie práve s mecenášom "Partenopei".

Zásadná je podľa britského denníka spomínaná túžba "The Special One" zotrvať v Taliansku. Stretnutie by sa malo uskutočniť v Ríme, kde má De Laurentiis svoje sídlo v centrále Filmauro. Celé to asi prebehne po návrate Neapolu zo Saudskej Arábie, kde ho v pondelok čaká finálový súboj proti milánskemu Interu.

Laso zo Saudskej Arábie

Keď sme pri Saudskej Arábii, krátko po konci na lavičke AS Rím viaceré médiá informovali o mimoriadnom záujme klubu Al-Shabab o Mourinhove služby. Mužstvo je v Saudi Pro League aktuálne s 21 bodmi jedenáste, ale iba štyri body od pásma zostupu. 

Podľa Sky Sport došlo v posledných hodinách k určitému kontaktu, no v nedeľu všetko vyvrátil samotný Mourinho. Informáciu priniesol novinár Fabrizio Romano. "José potvrdil, že sa nestane trénerom Al-Shabab. Napriek všetkým správam neboli obe strany ani raz k prípadnej dohode blízko." 

Portugalčan nezostal svojej povesti nič dlžný a počas voľného času nezaháľa. V nedeľu spôsobil rozruch na letisku v Barcelone, kde okamžite spustil vlnu teórií o tom, že by sa mohol stať trénerom Kataláncov, ktorí neprežívajú na čele so Xavim Hernándezom vôbec ideálne obdobie. To, kde nakoniec povedú ďalšie kroky skúseného kormidelníka, ukážu až najbližšie dni.