Gólová séria United v Ligovom pohári pokračuje. Dva tímy z Premier League vypadli

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Gólová séria United v Ligovom pohári pokračuje. Dva tímy z Premier League vypadli
Casemiro sa blysol gólom i asistenciou.
Casemiro sa blysol gólom i asistenciou.Profimedia
Anglický ligový pohár bol opäť raz neúprosný. Aspoň pre Wolves a nováčika Premier League Luton. Obaja skončili už v šestnásťfinále. Naopak Manchester United odvrátil ďalšiu pozornosť jasným postupom cez Crystal Palace.

Manchester United - Crystal Palace 3:0 

Kým v Premier League je to ako na hojdačke, v Ligovom pohári to ide United podľa predstáv. Aspoň čo sa gólov týka, keďže pod Erikon ten Hagom majú "červení diabli" doma priemer 2,75 gólu na zápas. A inak tomu nebolo ani v 3. kole, keď na Old Trafford pricestoval Crystal Palace. Skóre otvoril Garnacho, ktorý sa presadil prvýkrát od 13. mája, keď mieril presne proti Wolves. O šesť minút viedli domáci o dva zásahy. Po letnom príchode si prvú asistenciu na gól pripísal Mount, ktorý len v prvom dejstve vytvoril tri príležitosti. Nabil Casemirovi. Brazílčan po zmene strán prihrával na tretiu poistku Martialovi. Debut v základnej zostave zaznamenal Sofyan Amrabat.

Ipswich - Wolves 3:2

Jeden z najdivokejších polčasov utorňajšieho hracieho dňa. V úvodnej pätnásťminútovke viedol Wolves už 2:0, lenže v priebehu ďalšej dvadsaťminútovky o svoj náskok zverenci O'Neila prišli. Krátko po zmene strán, v 58. minúte, tvrdo pykali, keď ich potrestal postupovým gólom domáci Taylor. 

Exeter - Luton 1:0

Luton neprežíva po postupe medzi elitu vôbec ideálne obdobie. Ako sa zdá, Premier League je pre neho príliš veľkým sústom. A nad jeho sily bol aj účastník League One Exeter. Sedem minút pred záverečným hvizdom rozhodol Mitchell. O päť minút neskôr videl druhú žltú kartu, ale ani o jedného menej si domáci tím nenechal postup v záverečných minútach ujsť. 

Salford - Burnley 0:4

Aj hráči Vincenta Kompanyho sa v Premier League trápia. V piatich kolách zaznamenali bod. Sú predposlední. Chuť si prinavrátili pohárovým triumfom v Salforde, ktorý zdolali štyrmi gólmi. Prvýkrát od záverečného kola minulej sezóny v Championship strelilo Burnley v jednom zápase aspoň tri presné zásahy. Bol to vydarený večer pre Zarouryho, keď pripravil tri góly.

Ďalšie výsledky:

Bradford City - Middlesbrough 0:2

Mansfield - Peterborough 3:2 na penalty

Port Vale - Sutton 2:1