Co za debiut! Kaprálik prekonal Ravasa, ale Górnik tri body neudržal

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Co za debiut! Kaprálik prekonal Ravasa, ale Górnik tri body neudržal
Adrián Kaprálik pri prezentácii v Górniku.
Adrián Kaprálik pri prezentácii v Górniku.Górnik Zabrze
Reprezentant Slovenska do 21-rokov Adrián Kaprálik len pred pár dňami predĺžil s materskou Žilinou zmluvu a okamžite smeroval na hosťovanie. Do konca ročníka sa dohodol s Górnikom Zabrze. Dvadsaťjedenročný krídelník má za sebou vydarený debut s gólom.

Górnik Zabrze - Widzew Lodz 1:1

Žilinský odchovanec nastúpil od začiatku. Tréner Urban mu dal dôveru až do konca zápasu. Na prvý gól v Ekstraklase čakal Adrián Kaprálik len 24 minút. Po asistencii svojho mentora Podolského, prepálil zvnútra šestnástky zblízka Ravasa. Za domácich odohral plnú minutáž aj obranca Boris Sekulič. V piatom ligovom vystúpení Górnik zaznamenal druhú remízu, ktorú pridal k dvom prehrám a len jednému víťazstvu. Pre zranenie nefiguroval v zápasovej nominácii Michal Sipľak.

Na opačnej strane stál v bráne spomínaný slovenský brankár Henrich Ravas. Jeho Widzew zaznamenal druhú remízu. V predchádzajúcom kole si 26-ročný strážca svätyne pripísal čisté konto pri výhre 1:0 s LKS Lodz. Celkovo na neho v piatok večer išli len tri strely. O vyrovnanie a zisku bodu z vonkajšej pôdy sa postaral v piatej minúte nadstaveného času Sanchez.