Posledný gól v žilinskom drese? Kaprálik: Ak to bola rozlúčka, tak môže byť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Posledný gól v žilinskom drese? Kaprálik: Ak to bola rozlúčka, tak môže byť
Zápas pod Dubňom ponúkol sedem gólov.
Zápas pod Dubňom ponúkol sedem gólov.TASR
Futbalisti MŠK Žilina zvíťazili v 3. kole Niké Ligy nad AS Trenčín 5:2 a poskočili na druhé miesto tabuľky práve pred svojho súpera. Dvomi gólmi prispel k výhre reprezentant Dávid Ďuriš (24), rovnako dva presné zásahy strelil v drese AS Rahim Ibrahim (22).

Sklamanie z výkonu i výsledku bolo badateľné v tvári kapitána hostí Damiána Bariša. "Videli sme kvalitný zápas. Domáci nám dali lekciu z efektivity a potrestali všetky naše chyby," povzdychol si a dodal: "Akcie nám vyšli až v druhom polčase, ale keď dostanete v zápase päť gólov, tak sa s tým ťažko niečo robí."

Do druhého polčasu duelu po príhovore trénera Iliju Stolicu a striedaní vybehol na trávnik iný Trenčín. "Tréner nám povedal, že buď to môžeme zabaliť a ísť domov, alebo musí na trávnik vybehnúť diametrálne odlišné mužstvo," prezradil po stretnutí Bariš. Futbalisti z Považia si to zobrali k srdcu.

"Dostali sme zrejme facku v pravý čas, musíme sa vrátiť k dobrým veciam v našej hre. Žilina mala dnes na môj vkus príliš veľa šancí," dodal 28-ročný líder Trenčanov.

Hodnotenia hráčov duelu v Žiline
Hodnotenia hráčov duelu v ŽilineFlashscore

Výrazne lepšia nálada vládla po zápase v žilinskej kabíne. Domáci útočník Dávid Ďuriš dvakrát skóroval a netajil spokojnosť: "Prvý polčas bol z našej strany výborný. Mali sme veľa šancí, dali sme tri góly, no v druhom polčase to už bolo horšie," zamyslel sa slovenský reprezentant.

V stretnutí nastúpil na poste stredného útočníka, kde nahradil Timoteja Jambora. "Nie je to úplne moja pozícia, ale keď treba, zaskočím. Som rád, že sa nám veci z tréningu podarilo preniesť do zápasu. Mal som pocit, že to dnes vyjde," doplnil.

Hlavnou témou nielen po súboji, ale i počas týždňa bol prípadný prestup žilinského útočníka Adriána Kaprálika do zahraničia. "Takéto bývajú zápasy s Trenčínom. Som rád, že sme dali päť gólov, no škoda tých dvoch inkasovaných," hodnotil zápas Kaprálik.

Jeho cieľom je v tejto sezóne posunúť sa niekam ďalej: "Uvidíme, čo sa stane v najbližších dňoch." Útočník MŠK by bol rád, ak by sa podarilo zrealizovať prestup. "Môže byť, hlavne, že som dal gól," odpovedal na konštatovanie, či to mohla byť rozlúčka s klubom.

Kaprálik strelil v uplynulej ligovej sezóne 11 gólov
Kaprálik strelil v uplynulej ligovej sezóne 11 gólovFlashscore