Zreľák pokračuje po zranení vo veľkom štýle. Stal Mielec zostrelil hetrikom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Zreľák pokračuje po zranení vo veľkom štýle. Stal Mielec zostrelil hetrikom
Uzdravený Zreľák si návrat na trávniky užíva.
Uzdravený Zreľák si návrat na trávniky užíva.Profimedia
Dvadsaťdeväťročný Adam Zreľák sa v 29. kole poľskej Ekstraklasy výraznou mierou podpísal pod tri body, ktoré Warta Poznaň po víťazstve 5:2 získala proti Stal Mielec. Slovenský futbalista sa blysol hetrikom.

Warta Poznaň - Stal Mielec 5:2

Zreľák vynechal od polovice septembra do polovice marca 18 ligových duelov po tom, čo si poranil postranný väz v kolene počas tréningu s reprezentáciou Slovenska. Do zápasového kolotoča sa vrátil v úvode apríla. Na presný zásah čakal dva zápasy, keď rozhodol stret s Koronou Kielce.

O desať dní neskôr si gólovú radosť zopakoval rovno trikrát. Do siete Stal Mielec pálil presne v 38. minúte. Krátko po zmene strán vrátil svojmu tímu znovu vedenie a v 71. minúte pečatil konečný rezultát. O štyri minúty na to doprial hlavný tréner Warty Zreľákovi potlesk domácich tribún. Odchovanec Ružomberka má za sebou v prebiehajúcom ročníku desiaty súboj a v nich štyri góly. Aj vďaka nemu sa Warta postupne vzďaľuje zostupovým priečkam. 

Po dvoch triumfoch v rade si vytvorila na 13. priečke štvorbodový odstup od šestnástej Korony. Vo Flashscore známkovaní mu svieti hodnota 9,0. Mimochodom, predchádzajúci ligový hetrik vsietil v máji 2014 v drese Ružomberka do siete Myjavy pri víťazstve 5:0. Ten posledný sa datuje do marca 2016, keď obliekal farby reprezentácie do 21 rokov a pomohol jej taktiež k výhre 5:0 proti rovesníkom z Turecka v kvalifikácii o európsky šampionát.