Hanckov tréner do Tottenhamu nezamieri, Slot sa rozhodol zostať vo Feyenoorde

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hanckov tréner do Tottenhamu nezamieri, Slot sa rozhodol zostať vo Feyenoorde

O trénera holandského majstra sa malo zaujímať viacero klubov.
O trénera holandského majstra sa malo zaujímať viacero klubov.Reuters
Manažér Feyenoordu Arne Slot (44) sa vo štvrtok pokúsil ukončiť špekulácie o možnom prestupe do Tottenhamu a uviedol, že rokuje s holandským šampiónom o predĺžení zmluvy.

Slot, ktorý sa vo svojom kádri spolieha aj na služby slovenského obrancu Dávida Hancka, bol intenzívne spájaný s možným prestupom práve do Tottenhamu. Uvádzali to holandské médiá, ktoré tvrdili, že trénerov agent rokuje s Feyenoordom o odchode do londýnskeho klubu. Kormidelník ale vysvetlil, že sa preberalo iba zotrvanie, nie odchod.

"Žiadne rokovania o prestupe neboli, diskusia sa týkala len možného predĺženia zmluvy. Všetky rozhovory sú zamerané iba na to. Teším sa na novú sezónu vo Feyenoorde," povedal Slot pre noviny Algemeen Dagblad a doplnil:

"Počul som veľa o záujme iných klubov o moju osobu. Som vďačný za uznanie, ktoré to vyjadruje, ale mojím želaním je zostať vo Feyenoorde a pokračovať v budovaní základov, ktoré boli položené počas uplynulých dvoch sezón."

Slot sa v posledných týždňoch vyhýbal otázke o svojej budúcnosti. Najmä po tom, čo Feyenoord získal len druhý majstrovský titul za posledných 20 rokov, práve to vyvolalo špekulácie. Bol široko chválený za svoj inovatívny, útočný futbal s tímom, ktorý sa na jeseň predstaví v Lige majstrov. Holanďan bol spájaný aj s inými mužstvami, napríklad s Leedsom United.

Minulý rok Slot vo svojej prvej sezóne vo Feyenoorde doviedol rotterdamský klub do finále premiérovej edície Európskej konferenčnej ligy, v ktorom podľahol rímskemu AS. V tomto ročníku sa mužstvo prebojovalo do štvrťfinále Európskej ligy, kde ho pokoril rovnaký súper.