Súťaž o vstupenky na EURO 2024: 1. časť o Kollerových góloch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Súťaž o vstupenky na EURO 2024: 1. časť o Kollerových góloch
Prvé kolo súťaže o vstupenky na EURO.
Prvé kolo súťaže o vstupenky na EURO.Profimedia
Spomínate si, koľkým súperom na majstrovstvách Európy strelil gól Jan Koller (51)? Ak áno, máte šancu zapojiť sa do súťaže a vyhrať vstupenky na zápas Slovensko - Belgicko na EURO 2024 vo Frankfurte alebo niektorú z ďalších hodnotných cien od spoločnosti Hisense.

Súťaž o vstupenky na EURO

Jan Koller je historicky najlepším strelcom českej reprezentácie a na majstrovstvách Európy strelil niekoľko presných zásahov. A práve tieto zásahy sú témou tohto týždňa.

Správna odpoveď v súťažnom kole znamená možnosť vyhrať vstupenky na zápas Slovensko - Belgicko alebo ďalšie ceny od nášho hlavného partnera, spoločnosti Hisense.

Súťaž o vstupenky
Flashscore

Hlavná cena

2 vstupenky na duel Slovensko - Belgicko

Ďalšie ceny

1x Hisense QLED Smart TV 43A7KQ

1x Hisense Soundbar System HS312 HSN

1x Hisense Loudspeaker Party Rocker One Plus HSN

1x Hisense kávovar HESCM15DBK

Hisense je oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™

Spoločnosť Hisense patrí medzi globálnych lídrov vo výrobe inteligentných technológií, domácich spotrebičov a televízorov. Naše spojenie s technológiami, ktoré majú zmysel a športom podtrhuje náš záväzok k obohacovaniu životného štýlu našich zákazníkov. Svedomito sme vybudovali povesť firmy, ktorá opakovane potvrdzuje význam športu v živote, a to tým, že spájame ľudí naprieč kultúrami a kontinentami. Ako hrdý partner UEFA sme tento rok už po piatykrát oficiálnym sponzorom najprestížnejšieho futbalového turnaja - Majstrovstiev Európy vo futbale EURO 2024, ktorý sa bude konať v Nemecku o niekoľko týždňov.