Gašparík bol po remíze s Dniprom sklamaný: Mali sme vyhrať

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Gašparík bol po remíze s Dniprom sklamaný: Mali sme vyhrať
Tréner Trnavy si servítku pred ústa nedával.
Tréner Trnavy si servítku pred ústa nedával.Profimedia
Futbalisti Spartaka Trnava remizovali v úvodnom zápase play-off Európskej konferenčnej ligy s SC Dnipro-1 na domácom ihrisku 1:1. Hosťujúci tím hral od 5. minúty bez vylúčeného Eduarda Sarapijho (24) a v nadstavenom čase aj bez Ihora Kohuta (27). Trnavčania to však nevyužili.

Trnava - Dnipro 1:1 

Tréner Trnavy Michal Gašparík neskrýval v pozápasovom rozhovore pre RTVS sklamanie. Nevyužitá presilovka o dvoch hráčov môže jeho mužstvo v konečnom účtovaní poriadne mrzieť.

"Červená karta na začiatku mala zmeniť obraz hry, no nestalo sa. Zostali sme zaskočení, akoby sa hráči zľakli. Veľa z nich nepodalo taký dobrý výkon, aký sme potrebovali. Keď už sme dali gól, tak nám spravia stopéri takúto vec a dostaneme gól z penalty. Dnes sme mali vyhrať," reagoval na situáciu zo 65. minúty, keď si nedal pozor brániaci Kóša, ktorý poslal k zemi Huculiaka a nariadený pokutový kop s istotou premenil Pichaľonok.

"Mali sme výhodu červenej karty, ale nevyužili sme ju. Moja chyba, že som to zle vyhodnotil a nemusel som ísť do sklzu, stála nás zápas. Veľmi ma to mrzí, ale verím, že v druhom zápase to zvládneme," sypal si popol na hlavu Kóša.

Odveta je na programe na budúci štvrtok (20:00) v Košiciach, kde hráva ukrajinský vicemajster domáce stretnutia.

Prečítajte si náš sumár zo zápasu