Slovan má pred sebou vypredaný zápas jesene. Blackman: Neviem sa dočkať

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan má pred sebou vypredaný zápas jesene. Blackman: Neviem sa dočkať

Blackman odohral vo Francúzsku 88 minút.
Blackman odohral vo Francúzsku 88 minút.TASR
Štvrté kolo skupinovej časti Európskej konferenčnej ligy spojí opäť dohromady bratislavský Slovan a francúzsky celok Lille. V predchádzajúcom meraní síl sa "belasí" z pôdy účastníka Ligue 1 vrátili bez bodu. Pred vypredaným Tehelným poľom chcú favorita opäť potrápiť a urobiť všetko pre to, aby pridali do tabuľky ďalšie dôležité body.

Práve vo vzájomnom vystúpení v rámci 3. kola prišli zverenci Vladimíra Weissa o prvenstvo v skupine A. Akutálne sú druhí, na vedúce Lille majú manko jedného bodu. Futbalisti z Francúzska cez víkend remizovali bez gólov na pôde Marseille. V domácej súťaži sú s 19 bodmi piati.

"Aj napriek prehre si môžeme vziať z vonkajšieho zápasu dávku optimizmu a nádeje. Vypracovali sme si proti nim niekoľko čistých šancí a dobre sme bránili. Žiaľ, takýto súper hneď potrestá vaše chyby. Verím, že doma ešte urobíme krok dopredu, aby sme tentoraz aj bodovali," vrátil sa pre skslovan.com Cesar Blackman k prvému meraniu síl. Slovan viedol 1:0, no nakoniec prehral 1:2. 

Štatistika stretnutia na trávniku Lille.
Štatistika stretnutia na trávniku Lille.Flashscore

Vo vynikajúcej forme sa "belasí" prezentujú v Niké lige. Neprehrali ôsme kolo v rade. Aj po 13. kole potvrdili líderskú pozíciu, so štvorbodovým náskokom pred druhou Žilinou. "Nálada v tíme je veľmi dobrá. V lige víťazíme, sme efektívni a darí sa nám. Je to výborné pre našu sebadôveru pred takýmto veľkým zápasom," nadviazal reprezentant Panamy pre klubový web.

Pozitívom je, že prakticky najväčší zápase tejto jesene bude vypredaný. V predaji je, podľa informácií klubovej webstránky, posledných 2 500 vstupeniek. Hráči obhajcu majstrovskej trofeje v Niké lige sa tak budú môcť spoľahnúť na mohutnú podporu z tribún.

Séria zápasov z pohľadu Slovana v ostatnom období.
Séria zápasov z pohľadu Slovana v ostatnom období.Flashscore

"Presne pre takéto zápasy som prišiel do Slovana. Je niečo úžasné hrať pred plným štadiónom. Myslím si, že s fanúšikmi budeme doma ešte silnejší a správne motivovaní. Už sa neviem dočkať štvrtku," uzavrel 25-ročný Blackman.

Slovan Bratislava - Lille (štvrtok, 21:00)