Som frustrovaný, ale musím to akceptovať, vraví Emery. McGinn verí v obrat a postup do finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Som frustrovaný, ale musím to akceptovať, vraví Emery. McGinn verí v obrat a postup do finále

Aston Villa v EKL doma padla.
Aston Villa v EKL doma padla.Reuters
Aston Villa má pred sebou ťažkú úlohu v podobe obratu skóre v semifinále Európskej ligy. Prvý duel s gréckym Olympiakosom na vlastnom štadióne prehrala. Kapitán John McGinn (29) sa vyjadril, že ešte zďaleka nie je koniec.

Zverenci Unaia Emeryho prehrávali vo Villa Parku po prvej polhodine 0:2, zásluhou WatkinsaDiabyho však vyrovnali. V druhom polčase hostia ešte dvakrát skórovali a zabezpečili si výhodu pred odvetným súbojom, ktorý sa uskutoční budúci štvrtok v Aténach.

"Čaká nás náročný zápas, ale vieme, že sme schopní obratu. Hrali veľmi dobre po taktickej stránke. Všetko, čo sa dnes mohlo pokaziť, sa pokazilo. Náš tréner bol stále pozitívny. Pred nami je ešte dlhá cesta," povedal McGinn novinárom. 

Aston Villa - Olympiakos 2:4

Domáci kouč mal pocit, že jeho tím príliš ľahko stráca držanie lopty, ale povedal, že Olympiakos si víťazstvo zaslúžil. "Som naozaj frustrovaný, ale musím to akceptovať," povedal Emery, ktorý získal štyri tituly v Európskej lige so Sevillou a Villarrealom.

"Postavili sme tu doma jeden štýl, jednu myšlienku, ktorá je silná. Samozrejme, niekedy môžeme prehrať, ale v kľúčovom momente, aby sme v Európe niečo získali, sme stratili dobrú príležitosť. Dúfajme, že budúci týždeň sa budeme cítiť lepšie, hrať lepšie a bez strát lopty ako dnes," dodal.

Villa sa okrem iného bude snažiť upevniť si štvrté miesto v Premier League, keď v nedeľu vycestuje na pôdu Brightonu. Pred Tottenhamom, ktorý má zápas k dobru, majú Villans náskok siedmich bodov. "Potrebujeme pokoj. V nedeľu hráme v Brightone a na to sa stopercentne sústredíme. Do konca ligy nám zostávajú tri zápasy," uviedol Emery.

Aston Villa v lige bojuje o postup do LM.
Aston Villa v lige bojuje o postup do LM.Flashscore